#AnnualFoodAgenda invită copiii să fie “Campioni ai sănătății”

Cele mai bune principii de alimentație sănătoasă ajung să fie integrate de copii prin povești, prin joc și joacă. De aceea #AnnualFoodAgenda invită copiii, prin Impact Hub Bucharest, la două evenimente interactive dedicate preșcolarilor și școlarilor mici, conferințele Campionii sănătății – Mănânci sănătos și crești frumos, susținute de experți în educație și personaje de poveste.

Pentru părinți este mereu o provocare să îi ajute pe copii să aleagă legumele și fructele, în meniul zilnic, să îi învețe pe cei mici de câtă apă are nevoie corpul lor și care sunt principalele principii pentru o alimentație sănătoasă.

De aceea experți în educație și personaje de poveste îi invită pe cei mici la 2 evenimente interactive online gratuite, organizate de Annual Food Agenda prin Impact Hub Bucharest:

  •  Să fie apă!  – 19 octombrie, 16:00-17:30
  • Culori, mâncare, poftă! – 20 octombrie, 16:00-17:30

Evenimentele vor avea loc online, prin platforma Zoom, iar gazdele lor vor fi:

  • Irina Vasile, profesor SuperTeach, Facilitator pentru Mentalitate deschisă în educație;
  • Doamna Măr, personaj de poveste  interpretat de actrița Violeta Mitescu.

Copiii vor avea șansa să se joace, să facă experimente distractive, să intre în atmosfera de poveste alături de Doamna Măr, învățând în cel mai plăcut mod:

  • Câte culori trebuie să ai în farfurie și de ce legumele și fructele sunt cele mai gustoase și sănătoase;
  • Ce rol are apa pentru sănătate și ce înseamnă să consumi suficientă apă, atunci când ești copil;
  • Ce înseamnă să mănânce sănătos un copil, dar și ce metode distractive are pentru a-și calibra singur consumul zilnic de fructe și legume, prin asigurarea unei diversități de culori și vitamine în farfurie.

Evenimentele sunt gratuite, fiind necesară numai înscrierea pe pagina, pentru a avea acces la link-ul evenimentului ales: https://www.impacthub.ro/inscriere-annual-food-agenda-campionii-sanatatii/

Mai multe detalii despre programul evenimentelor se poate găși aici:  


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Nutritie