Anul acesta, de Craciun, se poarta Fantacolor

Poate cea mai cunoscuta si mai apreciata gama a jucariilor educative Quercetti, jocurile cu peguri colorate, Fantacolor au bucurat copilariile a milioane de copiii din intreaga lume.

Jocurile din gama Fantacolor dezvolta coordonarea ochi-mana, invata copiii sa recunoasca si sa sorteze culorile si nu in ultimul rand contribuie la stimularea simtului artistic al celor mici.


Fantacolor Baby Basic este primul joc tip mozaic destinat copiilor. Cu ajutorul pieselor mari, colorate, in forma de cerc sau triunghi, copiii vor putea reproduce imaginile de pe plansele viu colorate.

Jocul ajuta la dezvoltarea aptitudinilor motorii, a coodonarii miscarilor si ii invata pe cei mici sa recunoasca si sa sorteze culorile. Piesele sunt fabricate dintr-un plastic moale si sunt mari, neexistand riscul de a fi inghitite in cazul in care sunt bagate in gurita de catre cei mici.

Jocul se adreseaza copiilor mai mari de 18 luni si include 6 planse colorate cu diverse modele amuzante, o placa cu 20 de gauri mari fabricata din plastic transparent si 24 de piese mari si moi ce pot fi potrivite cu usurinta de catre cei miciastfel incat sa rezulte modelele de pe planse.

Fantacolor Baby Basic, Pret 62 de lei


Quercetti FantaColor Baby XL Rotund si XL Patrat sunt douza jocuri mozaic destinate copiilor mai mari de 18 luni. Jocurile ajuta la dezvoltarea aptitudinilor motorii, a coodonarii miscarilor si ii invata pe cei mici sa recunoasca si sa sorteze culorile. Piesele sunt fabricate dintr-un plastic moale si sunt mari, neexistand riscul de a fi inghitite in cazul in care sunt bagate in gurita de catre cei mici.

Seturile includ fiecare cate 6 planse colorate cu diverse modele amuzante, o placa cu 20 de gauri mari fabricata din plastic transparent si 24 de piese mari si moi ce pot fi potrivite cu usurinta de catre cei miciastfel incat sa rezulte modelele de pe planse.

In plus, fata de varianta Basic aceste seturi au o si o practica gentuta de transport, putand fi luate de cei mici in calatoriile lor la bunici sau in vacante.

Fantacolor Baby XL Rotund, Pret 85 de lei; Fantacolor Baby XL Patrat, Pret 85 Lei.


Fantacolor Junior este vedeta incontestabila a gamei Fantacolor. Inca de la varsta de 2 ani, copii pot sa asambleze aceste mozaicuri, fixand cele 48 de piese colorate pe tablita transparenta. Fantacolor Junior include 16 modele ce pot fi introdus sub placa transparenta.

Jucaria Fantacolor Junior Basic ajuta la dezvoltarea coordonarii intre mana si ochi, a aptitudinilor motorii si incurajeaza gandirea creativa, astfel ca cei mici sa-si poata inventa propriile mozaicuri. Piesele tip mozaic sunt mari, viu colorate, neexistand riscul de inghitire in cazul in care copilul le baga in gurita.

Jucaria Fantacolor Junior este destinata copiilor intre 2 si 4 ani si e disponibila in varianta Basic, fara gentuta de transport sau varianta Fantacolor Junior cu gentuta de transport.

Fantacolor Junior Basic, Pret 56 Lei; Fantacolor Junior, Pret 83 Lei.


Fantacolor Educo
este cel mai nou joc din gama Fantacolor si se adreseaza prescolarilor cu varsta mai mare de 4 ani, obisnuindu-i cu activitatile practice de la gradinita si ajutandu-i sa-si dezvolte aptitudinile manuale si spiritul de observatie.

Jocul este foarte potrivit pentru copiii aflati in grupa mica, mijlocie, mare de la gradinita, el ajutandu-i pe copii sa invete sa diferentieze notiuni precum numar, culoare, forma. Fantacolor Educo include 8 planse colorate duble care indica in coltul de dreapta sus notiunea pe baza careia copilul trebuie sa aleaga dintre cele 400 de piese colorate pe cele corecte sa le potriveasca in spatiile special destinate de pe plansa. Fantacolor Educo este prevazut cu o practica gentuta de transport.

Fantacolor Educo, Pret 81 Lei


Fantacolor Transparent Cars 2

Printre surprizele de Craciun pregatite de Quercetti se numara si varianta Fantacolor adresata micilor fani ai simpaticului Fulger McQueen. Copiii trebuie doar sa plaseze cardul de model pe spatele transparent al cutiei si sa inceapa sa aseze pioneze colorate, reproducand modelele masinilor din filmul Cars 2.
Este un joc extreme de educativ care stimuleaza creativitatea, abilitatile si coordonarea ochi-mana, dezvoltand dexteritatea gesturilor mici si a indemanarii.

Jocul contine:  1900 piese cu diametrul de 5 mm in 8 culori,  4 carduri duble cu modelele masinutelor din filmul Cars 2, o plansa transparenta si o practica gentuta de transport. Jocul este recomandat copiilor mai mari de 5 ani.

Fantacolor Transparent Cars 2, pret 102 Lei


Illumino de la Quercetti combina sistemul Fantacolor cu o lampa de veghe extrem de atractiva pentru camera celui mic. Jucaria educativa Illumino are un design modern si atractiv, cu un ecran plat, cu margini transparente, fluorescente. Desenele de pe ecran se obtin prin inserarea directa a piselor, rezultand imaginile dorite.

Luminati in mod creativ camera copiilor dvs! Lumina e generată de de o placa electronica prin led-uri de ultima generatie, cu o mare putere de a genera lumina. Jucaria Illumino are si un temporizator care stinge lumina dupa 15 minute, astfel copiii pot porni lampa inainte de a se culca, pot admira in intuneric imaginile luminoase si pot adormi, fara sa se mai teama de intuneric.

Functioneaza cu 3 baterii AA (neincluse in pachet), care permit 120 de ore de functionare, adica aproximativ 2 luni de functionare zilnica. Piesele sunt usor de manevrat si de inserat in placa. Sunt facute dintr-un material special foarte clar, care creaza reflectţii minunate atunci cand Illumino nu e aprins. Jucaria Illumino este recomandata copiilor mai mari de 4 ani.

Illumino, Pret 95 lei

Va invitam sa descoperiti toata gama Fantacolor si sa alegeti cadoul potrivit de la Quercetti. www.erfi.ro


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati