Apa Jana Baby – un strop de sanatate pentru copilul tau

Obiceiurile culinare care tin de o nutritie sanatoasa se formeaza din copilarie si se pastreaza de-a lungul vietii adulte, fiind transmise drept mostenire generatiilor urmatoare.

Copiii sunt dinamici, permanent in miscare, iar organismul lor este delicat. Toate acestea fac ca apa sa fie un element extem de pretios pentru alimentatia lor.

Sa iti obisnuiesti copilul sa bea apa este un obicei culinar foarte sanatos. De multe ori, constatam ca cei mici ajung sa inlocuiasca apa cu sucurile, lucru care poate duce atât la afectiuni ale stomacului, cât si la obezitate.

Tot la fel de periculoasa este si deshidratarea. Copiii sunt cei mai sensibili la afectiunile provocate de pierderea apei din organism, deoarece propriile mecanisme de protectie nu sunt pe deplin dezvoltate.

Importanta este si calitatea apei pe care o utilizezi in alimentatia copilului tau. Acum, nu mai este nevoie sa te intrebi daca apa pe care o dai copilului tau este curata sau sa recurgi la o serie de eforturi suplimentare pentru a te asigura ca nu ii dauneaza (cum ar fi fierberea).

Apa Jana Baby este cea mai buna alegere gratie compozitiei de electroliti si minerale naturale. Astfel, specialisti europeni din institutii de control al calitatii au atestat puritatea impecabila a acesteia si au recomandat-o pentru a fi utilizata in alimentatia nou-nascutilor. Inclusiv ambalajul de 0,25 si 1 l este special conceput pentru copii.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati
Buton