Apa Vöslauer Balance

Produsele Vöslauer Balance sunt primele bauturi premium din segmentul Near Water (=Apa minerala cu diverse gusturi) care au fost introduse cu succes pe piata romaneasca. Vöslauer Balance sunt produse in Austria si au o calitate superioara, combinand apa minerala naturala Vöslauer cu diverse gusturi cu ingrediente 100% naturale.

Bauturile Vöslauer Balance au putine calorii (14-16 calorii/100ml), au un gust fructuos, fara indulcitori si fara conservanti si se gasesc in 4 creatii de gust senzationale: Vöslauer Balance Mar-Cranberry, Vöslauer Balance Ananas-Grapefruit, Vöslauer Balance Coacaze-Zmeura si Vöslauer Balance Capsuna-Piper.

Aceste produse se adreseaza consumatorilor care aleg Vöslauer Balance ca alternativa la apa minerala naturala pe de-o parte si ca alternativa la softdrink-uri pe de alta parte. Vöslauer Balance este un produs pentru oamenii care vor sa se mentina in forma, se uita la sanatate (continutul scazut in calorii si ingrediente 100% naturale etc.) si pun accent pe un stil de viata modern si dinamic.

Vöslauer Balance inseamna stil de viata!
Totodata, Vöslauer Balance se poate consuma si de catre diabetici.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati