Aperitiv cu sunca si cascaval

Ingrediente:

o bagheta de paine
250 g sunca de Praga sau orice alt mezel
250 g cascaval
jumatate ardei rosu
jumatate ardei galben
masline negre fara samburi
smantana

Preparare:

Se taie sunca, cascavalul, ardeiul si maslinele cubulete mici. Bagheta se taie pe o singura parte pe lungime si se scoate miezul de paine, apoi se amesteca cu celelalte ingrediente taiate cubulete si cu smantana, care se pune astfel incat compozitia formata sa fie bine legata. Se asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Umpleti bagheta cu compozitia formata, infasurati-o bine in folie si dati-o la frigider pentru 24h. Apoi se scoate folia si se taie felii groase de 2cm, se decoreaza cu patrunjel proaspat pe un platou si se poate servi ca aperitiv sau gustare. Pofta buna!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Buton