Aproape de natura, chiar si in timpul iernii, cu gama NIVEA Baby Nutri Sensitive

Micutul tau are nevoie de o ingrijire deosebita si de o rutina completa care sa ii protejeze pielea cu ingrediente naturale, mai ales in timpul iernii.


Tocmai de aceea NIVEA Baby iti ofera o gama care are grija de micutul tau … din cap pana in picioare, de cand se trezeste si pana adoarme, mai ales in timpul iernii! NIVEA Baby Nutri Sensitive a fost creata special pentru pielea uscata si sensibila a bebelusilor, in colaborare cu medici dermatologi si pediatri si include trei ingrediente cheie certificate organic care functioneaza intr-o perfecta armonie cu pielea sensibila si uscata a bebelusilor, pentru a sprijini bariera naturala de protectie a pielii:

  • Untul de shea, cu proprietati antiinflamatorii, calmeaza si hidrateaza intens pielea,
  • Lipidele Omega 6 refac lipidele naturale proprii pielii,
  • Musetelul calmeaza pielea iritata.

Gama NIVEA Baby Nutri Sensitive le ofera celor mici secretele naturii si o ingrijire completa, prin produse cu ingrediente naturale: cu 0% parabeni, coloranti si alcool si 100% ingrijire si delicatete:

1. Curatare delicata cu lotiunea de spalare din cap pana in picioare NIVEA Baby Nutri Sensitive

Avand o formula speciala cu surfactanti, fara alcool, coloranti si sapun, lotiunea de spalare NIVEA Baby Nutri Sensitive curata delicat si protejeaza pielea uscata si sensibila, actionand eficient impotriva deshidratarii. Acizii grasi Omega-6 refac rezerva de lipide proprie pielii si intaresc astfel bariera sa naturala de protectie. Lotiunea de spalare are o formula „fara lacrimi' pentru ca micutul tau sa nu verse nicio lacrima in timpul baitei. Compatibilitate dermatologica si oftalmologica testata.
Pret recomandat: 14,7 RON (250 ml), 22 RON (500 ml)

2. Curatarea funduletului ingerasului tau cu servetelele umede NIVEA Baby Pure & Natural, speciale pentru pielea sensibila si uscat

Descopera noile servetele umede NIVEA Baby Pure & Natural, care mentin nivelul natural al pH-ului pielii, curata, calmeaza si protejeaza pielea sensibila si uscata a bebelusului. Acestea contin fibre naturale de bumbac si sunt imbinate intr-o lotiune delicata fara parfum, cu o formula testata, cu extract bio de musetel. Servetelele nu contin parabeni, alcool si coloranti. Compatibilitate dermatologica testata. Biodegradabile. Acum la un pret special!
Pret recomandat: 7,5 RON

3. Hidratare intensiva cu laptele de corp NIVEA Baby Nutri Sensitive

Pentru bebelusii cu piele sensibila se recomanda utilizarea unui produs intens hidratant cel putin odata pe zi, pentru a intari bariera naturala de protectie a pielii si a reface rezerva de lipide proprii acesteia.
Laptele de corp NIVEA Baby Nutri Sensitive hidrateaza, calmeaza si protejeaza pielea uscata si sensibila, iar formula speciala cu acizi grasi Omega-6 reface rezerva de lipide a pielii. Este usor de aplicat si se absoarbe rapid, hranind pielea micutului tau. Compatibilitate dermatologica testata. Nu contine alcool, coloranti sau parabeni.
Pret recomandat: 13,1 RON

4. Calmarea zonelor afectate cu crema intensiva SOS NIVEA Baby Nutri Sensitive

Daca pielea bebelusului are zone uscate, inrosite sau iritate, atunci ai nevoie de o crema cu ingrediente antiinflamatorii, care sa actioneze rapid si sa calmeze pielea, lasand-o supla si fina.
Crema intensiva SOS NIVEA Baby Nutri Sensitive are un complex ameliorant care include panthenol pentru calmare, oxid de zinc cu efect antiinflamator imediat, acizi grasi Omega 6 pentru refacerea rezervei de lipide proprii pielii si unt de shea pentru hidratare. Astfel, calmeaza rapid iritatiile si roseata si previne senzatia de mancarime, fiind potrivita si pentru protectia zonei de contact cu scutecele. Crema nu contine alcool, coloranti, conservanti si parabeni. Compatibilitate dermatologica testata.
Pret recomandat: 16,4 RON

5. Hraneste si protejeaza pielea, pentru ca micutul tau sa se simta confortabil indiferent de temperatura de afara

Crema hranitoare NIVEA Baby Nutri Sensitive Cream contine acizi grasi Omega-6, derivati din extract de primula. Crema nu contine alcool, coloranti sau parabeni, iar continutul de panthenol si untul de shea calmeaza pielea micutului tau, lasand-o moale si catifelata. Aceste ingrediente functioneaza  intr-o perfecta armonie cu pielea sensibila si uscata a bebelusilor, refac stratul de lipide al pielii si o protejeaza in mod natural, conferindu-i un plus de protectie. Protejati pielea bebelusului, aplicand crema NIVEA Baby Nutri Sensitive Cream pe fata, manute si picioruse, inainte de a-l scoate la plimbare. Aceasta hraneste si destinde pielea, pentru ca micutul tau sa se simta confortabil si sa se bucure de fiecare fulg de zapada.
Compatibilitate dermatologica testata.
Pret recomandat: 12,11 RON

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati