Aptamil 1an – maxi pachet pentru juniorii pofticioși

Specialistii NUTRICIA stiu că juniorii au nevoie de un sistem imunitar puternic pentru a face fata marilor provocari ale lumii celor mici. De aceea au creat  Aptamil Junior 1+, lapte de crestere care contribuie in mod natural la un sistem imunitar sanatos*, disponibil acum si in pachet economic de 1,2 kg. Juniorul tau se va bucura de aceleasi beneficii ale lapticului sau preferat iar tu, mamico, vei putea cumpara pachetul economic de 1,2 kg la un pret per kilogram mai mic cu 10% fata de pachetul de 800g cu care te-ai obisnuit deja.

Laptele de crestere Aptamil 1an+ a fost testat si validat de sute de copii din peste 500 de crese si gradinite si a fost creat in urma cercetarii de peste 30 de ani a laptelui matern in institutul NUTRICIA. Vei putea gasi pachetele economice de 1,2 kg in hipermarketuri (Auchan, Carrefour, Cora, Kaufland). Fiecare pachet economic de 1,2kg contine doua pungute de formula de lapte a cate 600g, pentru ca tu sa poti pastra in siguranta lapticul dupa deschidere.

Pentru mai multe detalii despre promotii, specialitii NUTRICIA te invita sa accesezi site-ul www.aptanutricia.ro. Poti apela oricand si la Expertii Nutricia Aptamil,  pentru a afla informatii despre nutritia si ingrijirea copilului, produsele si promotiile Nutricia: 0800 672 888 sau [email protected]

 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
ziareonline.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri