Aptamil. Inspirat de laptele matern, creat de specialisti in nutritia sugarilor

In primii ani din viata, grija pentru copilul dumneavoastra se indrepta catre o buna dezvoltare a sistemului sau imunitar, ce poate fi influentat de diversi factori, precum alimentatie, igiena, orarul de somn.

aptamilLaptele matern asigura copilului cel mai bun start in viata. Alaptandu-l, ii veti oferi toata dragostea de care are nevoie precum si nutrientii esentiali unei cresteri sanatoase.

Unul dintre motivele pentru care laptele matern este considerat esential in cresterea copilului este continutul de substante imunologic active care il vor proteja pe nou-nascut de infectii si alte boli. Asadar, alaptarea este reteta ideala pentru a pune bazele imunitatii copilului dvs.

Odata ce ati terminat cu alaptarea, alegeti pentru copilul dumneavoatra Aptamil

Aptamil este expertul mondial in crearea de formule de lapte fiind dezvoltat sa fie cat mai aproape de laptele matern. Se diferentiaza de celelalte formule de lapte prin continutul de IMMUNOFORTIS PROGRESS, complex de GOS/FOS testat si patentat clinic si care alaturi de vitaminele A, C si D contribuie dezvoltarea in mod natural a unui sistem imunitar sanatos.

Aptamil ofera protectie la toate nivelurile si datorita ambalajului sau unic, Easy Pack, ce ofera siguranta si incredere in corectitudinea prepararii hranei copilului.

www.aptamil.ro

PROMO

URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
ziareonline.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Sfatul Medicului
Trending news
Mai multe din Noutati