Aqua-Bio – Life Care

Produsele naturale de cosmetica AQUABIO au la baza cele mai moderne descoperiri legate de ciclurile de viata ale pielii.

Cele trei sisteme PHYTO, THALASSO si GOLD conving prin inovatiile anti aging foarte eficiente obtinute din natura. Pentru o piele frumoasa indiferent de varsta.

AQUABIO, sistemul PHYTO are la baza un concept de substante active din plante pentru combaterea primelor semne ale trecerii timpului.

Pentru pielea aferenta varstei de 30 de ani. Mentine vitalitatea pielii, hidratand-o si protejand-o fata de factorii externi de stres care accelereaza procesele premature de imbatranire.

AQUABIO, sistemul THALASSO unifica cele mai bune substante active anti aging obtinute din mare, transformandu-le într-un tratament vital de regenerare pentru pielea sensibila. Pentru pielea aferenta varstei de 40 de ani.

AQUABIO, sistemul GOLD – tratament anti aging intensiv pentru pielea matura – revitalizeaza si ingrijeste pielea datorita substantelor active exclusiviste pe baza de aur, argint si esente fine din plante.

Pentru pielea aferenta varstei de 50 de ani.
Gama contine Lifting Fluid, Ser pentru echilibrare, Tratament intensiv, Gel hidratant pentru ochi.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati cosmetice