Aquatique, cea mai bună apă minerală plată pentru sugari și copii mici

Potrivit topului celor mai bune produse pentru copii, apa oligominerală naturală Aquatique a fost desemnată, pentru al doilea an consecutiv,  câștigătoare la categoria Apă minerală plată pentru sugari și copii mici'

Topul a fost alcătuit de către revista Forbes România pe baza unui studiu realizat de Institutul D&D Research, în perioada iulie-septembrie 2017, pe un eșantion reprezentativ pentru spectrul național, care a cuprins aproximativ 1.000 de mame.

Mamelor li s-a cerut să precizeze ce apă minerală plată cumpără pentru copiii lor, să numească marca de apă în care au încredere, care este cea mai sigură, și să denumească brandul de apă cu cel mai înalt nivel de calitate.

 

 

Cea mai bună apă minerală plată pentru sugari și copii mici

Aquatique a obținut cel mai mare punctaj la toate aceste criterii, fiind desemnată cea mai bună apă minerală plată pentru sugari și copii mici. Aquatique îşi are izvorul în inima munţilor Carpați, la o altitudine de 1.100 de metri, în zona protejată Parcul Natural Bucegi, rezervaţia naturală Abruptul Prahovean.

Are o compoziție echilibrată și o mineralizare redusă de 104 mg/l, un conținut extrem de scăzut în sodiu de numai 1 mg/l, și un pH de aproape 8.

În urma efectuării unui studiu clinic, Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului „Alessandrescu Rusescu' atestă faptul că apa oligominerală naturală Aquatique corespunde pentru prepararea alimentelor destinate sugarului.

De asemenea, și Societatea Română de Pediatrie confirmă faptul că apa oligominerală Aquatique poate fi folosită ca atare sau pentru pregătirea hranei bebelușilor și copiilor.

 

 

 


Recomandari
Redactia.ro
ziareonline.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau