Are un rol mic în „Suleyman Magnificul”, dar femeile sunt înnebunite după el! Vezi ce actriţă din serial i-a căzut în braţe „prinţului Mehmet”!

În cel de-al treilea sezon al serialului turcesc „Suleyman Magnificul-Sub domnia iubirii” şi-a făcut apariţia şi actorul Gurbey Ileri, considerat unul dintre cei mai sexy bărbaţi din Turcia, în rolul prinţului Mehmet, fiul cel mare al sultanului şi al lui Hurrem.

Rolul lui Gurbey Ileri nu este unul mare ca întindere, el dispărând relativ repede din serial, pentru că istoria spune că fiul sultanului a a murit la 22 de ani, răpus de boală. Şi cu toate că nu a stat mult pe paltourile de filmare de la „Suleyman Magnificul”, cel care i-a dat viaţă prinţului Mehmet a şi trezit o dragoste fulgerătoare în inima frumoasei Ezgi Eyuboglu, interpreta prinţesei Aybige.

Povestea lor de iubire a durat câteva luni, de ajuns însă ca admiratoarele actorului să o invideze puternic pe Ezgi Eyuboglu.

Acum, el este din nou un bărbat singur, în căutarea femeii perfecte, care trebuie să  zâmbească mult şi să nu ezite să îl privească în ochi…

În serial, Ezgi Eyuboglu o interpretează pe prinţesa Aybige, nepoata sultanei-mamă, este îndrăgostită de Bali Malkocoglu (interpretat de Burak Ozcivit), şeful slugilor din serai, în timp ce Gurbey Ileri a primit rolul prinţului Mehmet (cel mai mare dintre copiii cuplului Suleyman-Hurrem) la maturitate.

Citeşte mai multe pe libertatea.ro

URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri