Argeș: O femeie și-a călcat, accidental, fata cu cu mașina

Tragedie pentru o familie din Argeș. O femeie, în vârstă de 43 de ani, și-a călcat, accidental, propria fiică.

Fata a fost transportată de urgență, în stare gravă, marți seara, cu elicopterul, la un spital din București.

„Era sufletul lor, era viața lor!”

Incidentul a avut loc marți după-amiază, în comuna Dârmănești, Argeș. Când femeia se întorcea de la serviciu, fata ei, în vârstă de 7 ani a deschis poarta pentru ca mama ei să intre în curte și a fost lovită de mașină. Mama copilei este asistentă-șefă la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Militar din Pitești și a încercat să-i acorde copilei primul ajutor, resuscitând-o pentru 15 minute până la venirea ajutoarelor.

„La sosirea echipajului de pompieri, victima fusese extrasă de către mama acesteia. Fetița se afla în stop cardio-respirator, colegii mei începând manevrele de resuscitare' – a declarat Plt. maj. Cătălin Cristescu ISU Argeș pentru Știrile Pro TV.

Iași: Un copil de doi ani a murit după ce a fost lovit de mama lui, din greșeală, cu mașina

Mai întâi, fata a fost transportată de urgență la spitalul de pediatrie din Pitești, iar de acolo, medicii au transportat-o cu un elicopter SMURD într-un spital din București. Fata a ajuns în Capitală în stare extrem de gravă.

„Doamne, să i-o salveze Dumnezeu!'

Mama ei era de la serviciu, că e asistentă medicală, a vrut să bage mașina în curte… A ieșit fetița înaintea mașinii. Nu cred că a văzut-o și a băgat-o direct sub roată' – a spus un vecin, pentru sursa amintită anterior.

„S-a bucurat că a venit mamă-sa și zice că i-a sărit în față. I-a deschis fetița porțile și a intrat în curte și s-a bucurat că a văzut mă-sa și a vrut să treacă, probabil, să urce cu mamă-sa. Atât! A făcut-o târziu, era sufletul lor, era viața lor… Doamne, să i-o salveze Dumnezeu!' – a spus un alt vecin.

Apropiații spun că femeia s-a chinuit 15 ani să aducă pe lume un copil.

Foto – captură video


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri