Arta digitală la domiciliu: cum poți explora potențialul creativ al televizorului Samsung The Frame?

The Frame îți permite să transformi livingul într-o adevărată galerie de artă. Datorită funcțiilor sale uimitoare, acest model din gama Samsung Lifestyle te va face să uiți tot ce știai despre utilitatea unui smart TV. Află mai multe despre beneficiile pe care The Frame le oferă și fă loc în casa ta unei noi forme de artă digitală.

Conținutul preferat, cu mai puține reflexii 

Televizoarele Samsung The Frame îți permit să te bucuri de conținutul tău preferat, însă cu mai puține reflexii. Chiar și în zilele cu soare, afișajul Matte al acestor modele TV oferă acel nivel de claritate pe care ți-l dorești de la un televizor cu funcții smart. Admiri texturile unei opere de artă, așa cum a fost aceasta gândită, sau dai Play! unui nou episod din seria ta preferată. Conținut de calitate, nu reflexii! Asta îți oferă televizorul Samsung The Frame. 

Mai mult decât atât, vine în casa ta cu un miliard de nuanțe de culoare, pentru a te bucura la intensitate maximă de imagini mai vii ca niciodată. Cu ajutorul tehnologiei Quantum Dot, The Frame afișează fiecare nuanță cu un volum de culoare de 100%. Te bucuri de cadre vii la fel ca în realitate, indiferent de nivelul de luminozitate. În plus, tehnologia EyeComfort Mod preîncarcă orele locale de apus și răsărit, pentru a optimiza imaginea astfel încât să-ți poți relaxa privirea. 

O lucrare de artă digitală în inima casei tale 

Fă cunoștință cu un smart TV Samsung ce continuă să te surprindă chiar și atunci când nu te uiți la programele tale preferate. Datorită funcției Art Mode, The Frame afișează opere de artă pe ecranul său negru, aducând astfel un strop de culoare în inima casei. Faci astfel o investiție inspirată, nu doar într-un Smart TV de ultimă generație, ci în potențialul creativ pe care îl oferă cele mai noi televizoare Samsung pentru relaxarea ta. 

Ai acum acces la galerii de artă din întreaga lume. Tot ce trebuie să faci este să intri în Art Store* și să alegi ceea ce preferi să vezi, în materie de opere de artă, dintr-o listă ce include peste 1.600 de exponate. Te bucuri de confortul propriului tău cămin și te relaxezi admirând lucrări celebre ale picturii clasice, sau fotografii realizate de contemporani. În plus, te bucuri de cele mai frumoase momente din viața ta, pentru că The Frame poate proiecta și imagini din arhiva foto personală. 

* Accesul la conținutul din Art Store se face pe baza serviciului de abonament. 

Rame simplu de ales în ton cu stilul de amenajare

The Frame se poate adapta perfect la stilul de amenajare din living, sau din orice alt spațiu al casei în care vrei să funcționeze. Ai acces la o varietate de rame magnetice colorate, pentru a alege cu ușurință nuanța cu care tu rezonezi cel mai bine. Schimbi de câte ori vrei aspectului noului tău Samsung The Frame, pentru a te bucura acasă de vibe-ul pe care ți-l dorești. Astfel, designul Modern Frame asigură acea notă personală ce subliniază și mai mult potențialul creativ al acestui TV.

Fiind prevăzut cu Motion Sensor, The Frame îți simte prezența în încăperea respectivă, pornind automat. Dacă ieși din acel spațiu, se închide instant, generând astfel economii de energie importante. Cu alte cuvinte, picturi și fotografii de peste tot din lume, sau poze din colecția personală, sunt afișate într-un mod eficient. Te bucuri de cea mai frumoasă artă digitală, însă la un cost de utilizare a acestui dispozitiv cât se poate de avantajos pentru economiile tale. 

Accesoriile potrivite redefinesc modul în care te bucuri de artă

Descoperă gama de accesorii TV Samsung pentru The Frame și bucură-te de mai mult confort în utilizarea sa. Iată recomandările noastre: 

Slim Fit Wall Mount – acest sistem de fixare îți păstrează televizorul bine poziționat pe suprafața peretelui, astfel încât acesta să arate la fel de bine, din orice unghi l-ai privi. Este nevoie de un singur cablu subțire, pentru a te bucura de noul tău Smart TV, așadar, eviți aglomerarea cu fire și cabluri, menținând aerisit acel spațiu. Acest accesoriu este inclus în pachet. 

Studio Stand – cadru de suport de tip șevalet ce îți permite să cobori televizorul de pe suprafața peretelui și să te bucuri de operele de artă afișate pe ecranul său, exact ca și cum ai face-o în atelierul unui pictor celebru. 

Auto Rotating Stand – cadru de suport pentru televizorul The Frame ce îți permite să îl rotești pe orizontală sau verticală, pentru te bucura de conținutul tău preferat așa cum îți dorești. 

The Frame transformă orice spațiu al casei în propria galerie de artă, în cadrul căreia sunt expuse cele mai frumoase picturi ale lumii, fotografii profesionale și imagini ce surprind momente din viața familiei tale. Explorează potențialul acestui televizor Samsung și bucură-te de funcțiile sale uimitoare alături de cei dragi!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial