Artista britanica Lu Cozma si World Vision Romania sprijina copii din comunitatile rurale

Incepand cu aceasta luna, artista britanica Lu Cozma se va alatura Organizatiei World Vision Romania in efortul de a asigura bunastarea durabila a copiilor si familiilor din comunitatile rurale din Romania.

Albumul RED' al artistei britanice poate fi acum achizitionat de pe site-ul www.CharityGift.ro, la pretul de 25 de lei, iar suma va fi donata in proportie de 100% Organizatiei World Vision Romania.

Evenimentul marcheaza inceputul unei serii de actiuni social-caritabile pe care artista le sustine alaturi de World Vision.

Dupa un prim contact cu peisajul caritabil din Romania, in anul 1992, cand a lucrat in cadrul unui orfelinat din Vaslui, artista britanica Lu Cozma stabileste o colaborare pe termen lung cu Organizatia World Vision Romania.

Acest lucru vine ca o consecinta fireasca a faptului ca Lu traieste de 2 ani in Romania, dar si a intentiei sale de a se implica activ in proiectele organizatiei.

Organizatia World Vision nu a fost aleasa intamplator, ci datorita afinitatii speciale a artistei fata de tipul de probleme pe care acestia isi concentreaza eforturile.

Donatia de 100% a sumei obtinute din comercializarea CD-ului artistei pe www.CharityGift.ro reprezinta prima etapa a acestei colaborari.

Aceasta etapa va consta in sprijinul acordat unui grup folcloric talentat de copii, in editarea unui CD de prezentare cu cele mai bune piese din repertoriu.

Aceasta initiativa face parte din proiectul „Dor de Traditii', un proiect mai amplu prin care World Vision Romania incurajeaza si sprijina copiii de la sate in promovarea traditiilor, dansurilor, cantecelor si mestesugurilor romanesti.

Suntem incantati de inceputul acestei colaborari cu artista Lu Cozma. Speram ca aceasta sa fie de lunga durata si sa reusim sa promovam cat mai multi copii talentati din proiectele pe care le desfasuram.

Lu Cozma va fi o sustinatoare si o purtatoarea de mesaj entuziasta pentru copiii din mediul rural, multi dintre acestia confruntandu-se cu lipsurile materiale, accesul scazut la o educatie de calitate, saracia in toate formele ei.

Pe ei trebuie sa-i ajutam, sa-i incurajam si sa-i pregatim pentru a deveni o „voce' si a produce o transformare durabila in viata lor si a comunitatilor din care provin', a declarat doamna Anita Delhaas, Director National World Vision Romania.

La propunerea World Vision Romania, artista britanica a acceptat cu entuziasm sa sprijine grupul folcloric de copii Colinda'. Cumparand albumul „RED', veti contribui alaturi de Lu la perpetuarea datinilor romanesti preluate de copii de la bunicii si parintii lor pentru a le transmite mai departe catre marele public.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri