Asigură protecția copilului tău! Descoperă aici căruciorul potrivit familiei tale!

În calitate de părinte, primul lucru pe care trebuie să-l faci atunci când un nou-născut apare pe lume, este să descoperi ce nevoi ar putea avea cel mic. Atât mama, cât și tatăl pot fi descurajați de o mulțime de decizii, dar dacă cei doi sunt bine documentați, totul va fi mai facil. Printre lista de cumpărături necesară bebelușului se numără căruciorul, scaunul pentru mașină și pătuțul. Din acest motiv, este esențial să chivernisești timpuriu o anumită sumă de bani pentru aceste puține articole, în ideea de a te asigura de menținerea calității. Articolul de mai jos vine în ajutorul tău, cu informații pe care le poți avea în vedere, atunci când ești în căutarea produsului potrivit familiei tale.

Iată aici ce aspecte trebuie să ai în vedere atunci când ești în căutarea căruciorului potrivit!

Un suflet nou în sânul familiei reprezintă o știre minunată. Emoțiile pot fi atroce. Răbdarea se dovedește a fi absentă, iar minunea se lasă așteptată. Povestea începe cu alegerea primului cărucior. În viața unui copil, acest instrument se numără printre cele mai importante și vitale. Cărucioarele pentru copii sunt esențiale părinților, conferind un mijloc sigur și agreabil de transport pentru micuțul său. Plimbările scurte prin parc se transformă în experiențe din ce în ce mai plăcute și liniștitoare. Timpul petrecut alături de bebelușul tău este incomparabil. Trăiești cu impresia că totul s-a oprit și zâmbetul duios al bebelușului este singurul lucru pe care îl poți vedea în față.

1.     Căruciorul sport

Acest model de cărucior poate fi folosit de către cei mici de la naștere până ce acesta ajunge la greutatea de 22 de kilograme. Grație curelelor, spatele poate fi reglat în mai multe poziții, aici fiind inclusă și poziția de somn. În plus, căruciorul prezintă și un coș de cumpărături încăpător, o pliere accesibilă și densă, centuri de siguranță cu agățătoare în 5 puncte, tăviță volantă, pernițe netede la nivelul umerilor, copertină ajustabilă și cu vizor, suport adaptabil pentru picioare, mâner practic, roți-față cu suspensii, roți-spate cu frână, suport pentru pahar și husă pentru membrele inferioare. Produsul acesta este fabricat conform EN 1888. De asemenea, având în vedere dotările ce vin la pachet cu acest cărucior, prețul său este rezonabil. O propunere foarte bună în acest sens este căruciorul sport Nuna de pe babymatters.ro, ce prezintă multe funcții incluse și este facil de montat (cântărind aproximativ 12 kg).

2.  Cărucioare pentru gemeni sau copii cu vârste apropiate

Există o serie de beneficii pe care le poți avea în vedere atunci când faci referire la cărucioarele pentru gemeni sau copii cu vârste similare. Pentru început, dirijabilitatea acestor cărucioare este esențială, îngăduind părinților să se plimbe cu lejeritate prin zone dificile. Existența spațiului culant garantează suficient loc ambilor copii pentru a sta comod. Așadar, opțiunile de ajustare ale acestor cărucioare conferă adaptabilitate nevoilor copiilor în creștere.

În concluzie, un copil presupune o serie de răspunderi, inclusiv de natură financiară. În ideea de a economisi bani pentru necesitățile și obiectivele familiei tale, este esențial să organizezi și să formezi focusat un buget.

SURSĂ FOTO: Freepik.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial