Asistenta a adormit cu bebelusul prematur in brate si l-a scapat pe jos

Intr-o maternitate s-a intamplat ceva de neimaginat. O asistenta a adormit cu bebelusul prematur in brate si l-a scapat pe jos, prematurul suferind traumatisme grave la cap.

Kelsey Bond, mamica a doi gemeni nascuti prematur a decis sa dea in judecata maternitatea in care a nascut, dupa ce o asistena a adormit cu unul din gemeni in brate si l-a scapat pe jos, bebelusul avand in urma caderii o fractura de craniu.

Se pare ca in plus, abia dupa 5 ore mamica a fost informata ca bebelusul sau, nascut cu 3 luni mai devreme si care deja din cauza nasterii premature se lupta pentru viata lui cu serioase probleme respiratorii, a fost scapat pe jos de o asistenta si s-a lovit la cap.

Mamica a fost sunata dimineata de managerul spitalului care a anuntat-o despre incident si care a adaugat: „Asistenta isi cere scuze…iar medicul pediatru care l-a consultat dupa ce a cazut, a zis ca este in regula”.

Mamica a primit un document din partea spitalului in care era specificat faptul ca nu s-a inregistrat pierderea cunostintei bebelusului si ca dupa ce a fost consultat de medicul pediatru, nu s-au inregistrat niciun fel de anormalitati.

Kesley nu era convinsa ca bebelusul ei nu a fost deloc ranit si a observat ca avea capul umflat. „Simteam ca ceva nu este in regula cu copilul meu. Capul sau era un pic umflat si rosu in partea stanga. Era sa il mai pierdem o data…” a declarat mamica pentru The Sun.

Parintii au cerut ca fiul lor sa fie transferat la un alt spital unde, in urma testelor efectuate s-a constat ca micutul Keiran avea o fractura craniana si un hematon.

Medicii spun ca poate dura intre 6 luni si un an pana fractura craniana a bebelusului sa se vindece si ca pot exista efecte pe termen lung in urma loviturii suferite.

Gemenii Keiran si Keyden s-au nascut prematur, la 29 de saptamani de sacrina.

Sursa: thesun.co.uk
Foto: 123rf.com; Facebook.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Bebelusul