Asociația CONIL te invită de 1-2 iunie la Festivalul Integrării

Asociația CONIL vă invită în acest weekend la Teatrul Giulești din Capitală, unde are loc CONIL FEST 2013 – Festivalul Integrării, ediția a VII –a (1-2 iunie , Opera Comică pentru Copii – Teatrul Giulești), eveniment organizat în parteneriat cu I.S.M.B. și Opera Comică pentru Copii.

Simultan, în foaierul teatrului va avea loc târgul de oferte educaționale KIDs SUMMER FAIR 2013 – ediția a III-a, eveniment ce va aduce cu sine numeroși invitați surpriză, și care se adresează tuturor ofertanților de produse și servicii pentru copii și adolescenți între 3 și 18 ani.

Mai bine de 40 de instituții – școli și grădinițe private și de stat, cluburi pentru copii, centre de plasament, școli speciale – s-au înscris ca participante la spectacole.

Astfel, peste o mie de copii și adolescenți talentați sunt așteptați să încânte audiența cu momente artistice speciale: interpretare muzicală, dansuri moderne, contemporane sau populare, balet, teatru sau demonstrații de gimnastică aerobică și de arte marțiale.

Din spectacol nu vor lipsi, desigur, copiii talentați cu nevoi educaționale speciale: CONIL FEST 2013 – Festivalul Integrării își propune încă o dată să sprijine cît mai mulți copii cu talente deosebite, în formarea lor artistică, pe drumul spre integrarea socială în rândul copiilor tipici și în învățământul de masă.
De ziua lor, copiii vor avea ocazia să se distreze și la atelierele recreative și distractive – Fun Science, animație pentru copii, spectacolele de teatru, face painting – sau la tombola cu premii din foaierul Teatrului Giulești, organizate cu acest prilej.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri