Asociatia Scoala Mamei Junior, la ONGfest

Asociatia Scoala Mamei Junior, alaturi de partenerii sai, participa in perioada 11-13 septembrie la targul ONGfest, care va avea loc in Bucurestiul vechi pe strazile pe strazile Franceza, Stavropoleus si Smardan.

Pe tot parcursul targului, va vor sta la dispozitie medici specialisti in dermatologie, nutritie, pediatrie.

Femeile insarcinate vor avea ocazia sa asculte inimioara copilasului din burtica, apeland la ajutorul unui aparat special pus la dispozitie.

In plus, toate mamicile vor fi invitate sa posteze pe unul dintre afizierele noastre ganduri/idei/impresii despre drepturile lor maternale, ca sa vedem daca acestea le-au fost sau nu respectate, dar si ca sa stim ce ar dori in plus sa li se intample in aceasta perioada delicata a existentei lor.

Micii vizitatori vor fi premiati pentru curajul lor, iar mamicile cu burtici vor pleca cu o amintire frumoasa, un minighid de sarcina si o revista Baby.

Intre orele 11:00-13:00, respectiv 16:00-18:00 va functiona clubul de pictura pentru copii, unde acestia vor putea picta si vor fi, la randul lor, pictati pe fata.
Intre orele 13:00-16:00, Bianca Brad va fii alaturi de mamicile de ingerasi, cu sfaturi si ganduri bune.

Toti participantii vor avea ocazia sa participe la o tombola cu premii, constand in:

  • 1 curs de formare de traineri (oferit de fundatia Sancta Maria Hilfe)
     
  • 8 premii constand dintr-un pachet oferit de Hipp (calendare de diversificare, baveta/biberon/jucarie), un pachet oferit de Mustela ( ghid de alaptare, de igiena si baita sugarului, produse), un pachet oferit de Asociatia Scoala Mamei Junior (ghid de educatie sexuala), plus un DVD special realizat cu ajutorul partenerilor Cum devenim parinti'- un ghid interactiv despre sarcina si evolutia ei.

URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri