Asociatia Secretul Evolutiei continua seria de campanii de informare a parintilor

Asociatia Secretul Evolutiei va organiza, in data de 11 Octombrie 2009, la Ploiesti, un eveniment dedicat parintilor, la Hotelul Prahova Plaza.

Acest eveniment isi propune sa ofere mamicilor ocazia de a intalni medici renumiti din domeniul pediatriei si specialisti in psihologie, pentru a afla de la cele mai competente surse, raspunsuri legate de psihologia, de alaptarea si ingrijirea copilului, dar si despre sanatatea mamei.

Obiectivul evenimentului de la Ploiesti este de a asigura un suport informational solid si de a incuraja si educa proaspetele mamici sa solicite informatii de la persoane avizate, care pot oferi sfaturi si sugestii pertinente, menite sa contribuie la alaptarea, cresterea si dezvoltarea sanatoasa a copiilor.

Campania Totul despre alaptarea si ingrijirea copilului' este organizata de Asociatia Secretul Evolutiei, in parteneriat cu Revista Baby.

Pretul biletului de intrare la eveniment este de 20 lei si acesta poate fi achizitionat sunand la numarele de telefon 0788513152 sau 0722552728 sau facand comanda la adresa [email protected].

Mai multe informatii gasiti pe adresa www.ingrijireacopilului.ro

Acesta nu este primul eveniment de acest gen organizat de Asociatia Secretul Evolutiei, in perioada 10-16 august 2009, desfasurandu-se la Mamaia, o alta astfel de intalnire, pentru informarea parintilor asupra cresterii si ingrijirii corecte a copiilor.

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri