Asociatia Secretul Evolutiei merge cu voi la mare

Asociatia Secretul Evolutiei organizeaza la Mamaia, in perioada 10-16 august 2009, un eveniment informational pentru parinti, oferindu-le detalii esentiale legate de o crestere sanatoasa si armonioasa a copiilor lor.

Informatiile se refera la sanatatea copiilor si la activitatile desfasurate de Asociatia Secretul Evolutiei , iar vineri, 14 august, d-na Dr. Ana Culcer va fi prezenta pe scena Primariei Constanta, cu o prezentare speciala.

Principala tema de discutie va fi Sanatatea in Vacanta', incercand sa se raspunda la intrebari precum:

  • Cat expunem copii la soare?
  • Cu ce crema de protectie sa ii ungem?
  • Cat si cum trebuie sa mancam pe caldurile astea?
  • Ce probleme pot apare cat sunt cu copilul la mare?, dar si la multe altele.

La mare va asteapta si o echipa tanara formata din medici si viitori medici, gata sa va ofere informatii utile despre ceea ce va intereseaza.

De asemenea, in cadrul intalnirii, se vor organiza concursuri atat pentru parinti, cat si pentru copii, iar cei mici vor avea la dispozitie locuri de joaca si, bineinteles, personal care sa se ocupe de ei, in asa fel incat parintii sa poata asculta sfaturile d-nei Dr. Ana Culcer.

Pentru mai multe informatii legate de eveniment, Asociatia va sta la dispozitie la intrarea in Mamaia, vis-a-vis de satul de vacanta, unde va amplasa un cort special pentru acest eveniment, in perioada 10-16 august 2009.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri