Aspiratorul Silence Force Extreme – tace și le face!

După Sărbători tot ce îți dorești este… puțină liniște! Au trecut și goana după cadouri și pregătirile pentru mesele festive, primirea invitaților, petrecerile gălăgioase, iar acum ai nevoie de un moment de respiro. Numai că toate acestea au lăsat urme, iar curățenia post-sărbători nu poate fi neglijată. Dar nu te gândi la ea ca la o corvoadă pentru că poți folosi revoluționarul aspirator Silence Force Extreme de la Rowenta!

De 5 ori mai silențios decât un aspirator obișnuit, Silence Force Extreme face curățenie exemplară la numai 62 dB. Dacă nu ai vedea rezultatele remarcabile, nici nu ți-ai da seama că aspiratorul a fost pornit! Nu e de mirare că 9 din 10 persoane ar renunța la actualul aspirator în favoarea unui Silence Force Extreme.

Rowenta a ridicat standardele nu numai din punctul de vedere al silențiozității, dar și al performanței. Silence Force Extreme își demonstrează eficiența pe toate suprafețele, de la parchet la covor. Alunecare ușoară, înlăturare rapidă a fibrelor, confort la utilizare și rezistență sporită – iată cu ce s-ar putea lăuda Silence Force Extreme dacă ar avea glas. Mai adaugă și 99,95% filtrare a aerului, datorită filtrului HEPA 13, și ai aspiratorul perfect!

Rezultate uimitoare cu Silence Force Extreme, aspiratorul neobișnuit de tăcut de la Rowenta!

 

Prêt recomandat:1,029 lei


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri