Asterix si Obelix: In slujba Majestatii Sale

Pe 19 octombrie, simpaticii galezi Asterix si Obelix ne dau intalnire in comedia „ Asterix si Obelix: In slujba Majestatii Sale'.

Este primul film 3D din serie si poarta semnatura regizorului Laurent Tirard.

Filmul adapteaza cartile „Asterix chez les Bretons' si „ Asterix et les Normands', iar distributia este pe masura asteptarilor: Gérard Depardieu, Edouard Baer, Valérie Lemercier, Catherine Deneuve, Vincent Lacoste.

 

 Suntem în anul 50 ÃŽ. H. Cezar vrea să mai facă niÅŸte cuceriri, aÅŸa că se hotărăÅŸte să invadeze în fruntea legiunilor sale această insulă aflată la graniÅ£ele lumii ÅŸtiute, acest Å£inut misterios numit Bretania.Victoria e rapidă ÅŸi totală. Un sătuc breton e decis să-i reziste, dar acum i s-au cam epuizat resursele. Cordelia, regina bretonilor, îÅŸi trimite cel mai fidel ofiÅ£er, pe Flegmatix, să cere ajutor în Galia, acolo unde un sătuc galez le Å£ine piept romanilor de ceva timp, cu mare succes.

ÃŽn sătucul în chestiune, Asterix ÅŸi Obelix sunt deja ocupaÅ£i până peste cap, căci ÅŸeful lor le-a încredinÅ£at nepotul Åžmecherix, proaspăt sosit de la LuteÅ£ia, ca să aibă grijă de el ÅŸi, mai ales, ca să facă bărbat din el. Iar sarcina lor e departe de a fi ajuns la vreun sfârÅŸit. Când Flegmatix soseÅŸte ca să le ceară ajutorul, i se oferă un butoi cu poÅ£iunea magică, dar ÅŸi doi companioni care vor avea grijă ca preÅ£ioasa licoare să ajungă cu bine la destinaÅ£ie.

AÅŸa pornesc Asterix ÅŸi Obelix într-o nouă aventură, în care îl iau ÅŸi pe Åžmecherix, fiindcă se prevede a fi o ocazie prea bună să fie ratată pentru ca acesta să-ÅŸi desăvârÅŸească educaÅ£ia.

Åži, cum planul de acasă nu se potriveÅŸte cu cel din târg, e clar că eroii noÅŸtri ne vor distra din nou în stilul lor binecunoscut!

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Timp liber