Așternuturi proaspete întreaga săptămâna cu Lenor

Ce ai spune dacă „Ziua Așternuturilor Proaspete' ar putea deveni „Săptămâna Așternuturilor Proaspete'? Ei bine, de acum acest lucru este posibil! 

Întreaga gamă Lenor are în componența sa micro capsule concentrate de parfum, care sunt depozitate în material în ultimele etape ale ciclului de spălare. Pe măsură ce dormi în așternurile spălate cu Lenor, micro capsulele se sparg și eliberează noi miresme, oferindu-ți prospețime pe parcursul unei întregi săptămâni.

Cu doar o singură spălare, te poți bucura timp de 7 zile de așternuturi proaspete! Alege să-ți oferi atât ție, cât și familiei tale momente de bucurie! Micile plăceri pot fi găsite în orice moment sau activitate, iar Lenor, nu numai că aduce confort și bucurie în familia ta, dar transformă și spălatul într-o activitate plăcută, cu experiențe senzoriale intense. Poţi să încerci oricare dintre variantele Lenor, acum cu un preţ atractiv, putând experimenta astfel arome diferite în fiecare lună.

Fie că îți place să te relaxezi în pat, să sari, să te învelești sau să strângi sub bărbie așternutul, cu siguranță adori senzaţia pe care o primești când acesta este curat şi are un miros proaspăt.

De acum înainte, atât în prima zi în care schimbi așternutul, cât și la 7 zile distanță, senzaţia de prospeţime va fi aceeași, pentru ca tu să fii răsfățată și să-ți răsfeți la rândul tău familia zi de zi.

Dar Lenor nu îți răsfață numai simțurile, ci vine în întâmpinarea tuturor nevoilor tale. Astfel, gama Lenor ține cont de așteptările tale și este disponibilă astfel:

  • Lenor Spring 2L, preț estimativ 13,99 lei
  • Lenor Elegante 1.5L, preț estimativ 13,99 lei
  • Lenor Citrus & Rose 1.5L, preț estimativ 13,99 lei

URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
ziareonline.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri