Astro bebe

Iti doresti un bebelus, dar nu stii ce perioada sa alegi pentru momentul conceptiei? Mihaela Dicu te ajuta sa iei o hotarare. Afla care sunt cele mai bune zile astro-fertile, cum sa iti programezi o sarcina cu mari sanse de reusita si chiar sexul copilului… Succes!

Pentru unele femei, a ramane insarcinata este cel mai simplu lucru din lume, indiferent ca e vorba de primul copil, de al doilea sau al cincilea! Pentru altele, sarcina e un proces complicat, de-a lungul caruia este nevoie de tot felul de investigatii si proceduri complexe.

Alteori, copilul intarzie sa apara din motive misterioase chiar pentru un cuplu perfect sanatos. Natura are legile si ritmurile ei, iar daca stii sa le observi si sa actionezi in armonie cu ele este mult mai usor sa obtii ceea ce iti doresti. Vrei un bebelus in viitorul apropiat? Astrologia iti poate da o mana de ajutor…

Copii multi sau nici unul?
Astrologic, fertilitatea unei femei se oglindeste in tema de nastere. La o prima estimare, femeile care au Soarele, Luna si/sau Ascendentul in semne fertile raman foarte usor insarcinate. Sansele se reduc drastic pentru cele care au cei trei semnificatori in semne sterile.

Mai exista semne semifertile (productive, dar nu chiar ca cele fertile) si semne semisterile (care se lasa greu, dar nu aduc o interdictie ferma). Pentru restul, e o chestiune de evaluare a combinatiilor, de probabilitate si de perioade favorabile.

Semne fertile: Rac, Scorpion, Pesti
Semne semifertile: Taur, Balanta, Capricorn
Semne sterile: Gemeni, Leu, Fecioara
Semne semisterile: Berbec, Sagetator, Varsator

Cand vine vorba de copii, este importanta doar triada Soare-Luna-Ascendent din horoscopul mamei – dar si alte elemente astrologice:

  • Jupiter, Marele Benefic si totodata semnificatorul astrologic al copiilor;
  • Casa copiilor, care e Casa a V-a. Casa a V-a este a cincea zodie de la Ascendent. De exemplu, cine are Ascendentul in Berbec are Casa a V-a in Leu, cine are Ascendentul in Taur are Casa a V-a in Fecioara etc. De pilda, Jupiter situat in Casa a V-a in tema de nastere creste fabulos sansele cuiva de a avea copii si sporeste numarul acestora;
  • Casa a XI-a, care are legatura cu procreatia si urmasii. Asemeni lui Jupiter, Luna in aceste Case are o influenta favorabila asupra fertilitatii. Soarele reduce numarul copiilor (cei cu Soarele in Casa a V-a sau a XI-a au rareori mai mult de un copil si se prea poate sa nu aiba nici unul). Efecte foarte bune are si un Jupiter natal in Casa a XI-a. Din contra, amplasarea lui Saturn in aceste Case in tema natala poate intarzia sau chiar bloca aparitia copiilor.

Tabel pentru aflarea zodiilor Caselor a V-a si a XI-a, atunci cand cunosti zodia Ascendentului
Ascendent Casa a V-a Casa a XI-a
Berbec Leu Varsator
Taur Fecioara Pesti
Gemeni Balanta Berbec
Rac Scorpion Taur
Leu Sagetator Gemeni
Fecioara Capricorn Rac
Balanta Varsator Leu
Scorpion Pesti Fecioara
Sagetator Berbec Balanta
Capricorn Taur Scorpion
Varsator Gemeni Sagetator

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Articole