Copiii, victime inocente ale atacului cu gaz sarin din Siria

Atacul cu gaz sarin din Siria a lasat in urma peste 500 de victime, numarul deceselor ajungand la 100, 20 dintre acestea fiind copii.

Printre numeroasele victime sunt si foarte multi copii, victime inocente ale ale unui razboi pe care sunt prea mici ca sa il inteleaga.

Copiii, victime inocente

Imaginea in care un tata isi strange la piept gemenii morti in urma atacului cu gaz sarin din Siria, a facut inconjurul lumii. Imaginea arata si ceea ce, poate multi refuza sa vada, copiii, victimele inocente ale acestui razboi.

In imagine, Youssef, impetrit de durere, tine strans la piept coprpurile neinsufletite ale gemenilor sai, Ahmed si Aiya, care au fost ucisi in urma atacului cu gas sarin din Siria. Youssef a pierdut in urma atacului peste 20 de membrii ai familiei, inclusiv pe sotia sa.

Imagini cu victimele atacului cu gaz sarin

Alaturi de imaginea cu Youssef si gemenii, a aparut si o imagine cu gemenii inainte de atac, in care sunt veseli si se joaca, asa cum ar trebui sa faca toti copii.

Marturia post atac cu gaz sarin in Siria, a unui medic

Shajul Islam un medic care lucreaza in Siria, a postat pe contul sau de Twitter imagini ale dezastrului din urma acelui atac cu gaz sarin din Siria, iar imaginile nu au nevoie de niciun comentariu.

Atacul cu gaz sarin din Siria are efecte devastatoare

Medicul a postat de asemenea si un video in care se pot vedea clar efectele devastatoare ale gazului sarinȘ copii si adulti care stau nemiscati si nu prezinta niciun semn, nicio reactie.

Ce este gazul sarin

Gazul sarin, este una dintre cele mai periculoase substante toxice. Gazul sarcin este interzis de aproape toate structurile de securitate, atat nationale cat si internaţionale, si este inclus in prima clasă a armelor de distrugere in masa.

In doze mari, gazul sarinul provoaca pierderea cunostintei, paralizie, insuficienţă respiratorie si decesul.

Sursa: nypost.com; dailymail.com, mediafax.ro
Foto: Facebook.com; Twitter.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie