Ateliere de arte vizuale in parcul Carol din capitala

Fundatia Ratiu Romania organizeaza, in perioada 11-13 august, in Parcul Carol din capitala, un eveniment de arta comunitara – Ecranul comunitar'.

Dupa-amiezele se vor desfasura ateliere de educatie artistica, pentru categoria de varsta 5 – 16 ani, iar seara vor fi prezentate proiectii de film pe teme sociale.

Astfel, Fundatia Ratiu Romania invita artisti sa tina ateliere de arte vizuale, prin care sa ii invete pe copii si adolescenti (segmentul de varsta 5 – 16 ani) sa exprime opinii si sa propuna solutii la problemele comunitare, folosind ca si instrument de exprimare un anumit tip de arta.

Ateliere vor fi de animatie (5 – 8 ani), papuserie (9 – 12 ani), bricolaj ecologic (5 – 12 ani) si teatru (8 – 16 ani) si vor avea loc in parcul Carol, in fata Monumentului, in toate cele trei zile, cu incepere dela ora 17.00.

Proiectul Ecranul comunitar', derulat de Fundatia Ratiu Romania in cadrul platformei de Implicare Sociala prin Arta, se adreseaza comunitatii sectorului 4 din Bucuresti prin oferirea unui produs cultural comun, dedicat.

Obiectivul general il reprezinta constientizarea si dezvoltarea unei identitati comunitare comune prin mijloace creative. Prin acest eveniment se initiaza un sir de manifestari specifice prin care se cauta sa se supuna atentiei membrilor comunitatii problemele specifice acesteia.

Inscrierile se fac la adresa [email protected] pana pe 10 august.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri