Ateliere de creatie in cadrul campaniei caritabile“Ajuta un copil sa creasca”

In perioada septembrie – decembrie 2010, te poti inscrie la unul din atelierele de creatie in cadrul carora te vei distra, vei reduce stresul cotidian si in acelasi timp vei face o fapta buna, realizand bijuterii handmade (cercei, bratari, coliere din diverse materiale), felicitari si decoratiuni tematice.

Atelierele de creatie au loc la ceainaria Green Tea (salonul Indian) dupa urmatorul program: 11:00 – 14:00 si 14: 20 – 16:20. Taxa de participare variaza intre 50 si 60 ron.

De asemenea, poti achzitiona un obiect din magazinul online www.ajutauncopilsacreasca.wordpress.com sau poti vizita targul de creatie ce se va organiza in luna decembrie.

Primele doua ateliere au loc pe 3 septembrie, incepand cu ora 11:00. Invitat special, dna Ionica Stefan, psiholog la centrul de interventie timpurie Suflet de curcubeu', care va vorbi despre importanta programului terapeutic de interventie timpurie specializata la copilul cu Sindrom Down.

Participarea ta este importanta indiferent daca alegi sa promovezi campania, sa participi la un atelier de creatie, sa achizitionezi un produs sau sa faci o simpla donatie de 1 ron!

Daca nu poti participa la atelierele de creatie, poti face o donatie in contul O65RZBR0000060012710588 deschis la Raiffeisen Bank filiala Constanta.

Telefon inscrieri: 0732098627.

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri