Ateliere de creatie in cadrul campaniei caritabile „Ajuta un copil sa creasca”

In perioada septembrie – decembrie 2010, te poti inscrie la unul din atelierele de creatie in cadrul carora te vei distra, vei reduce stresul cotidian si in acelasi timp vei face o fapta buna, realizand bijuterii handmade (cercei, bratari, coliere din diverse materiale), felicitari si decoratiuni tematice.

Ajuta un copil sa creasca' nu este numai o activitate de colectare de fonduri pentru a sprijini copiii, ci si o activitate educativa destinata sufletului nostru fie ca suntem copil sau adult!

Atelierele de creatie sunt o modalitate de relaxare si invatare in acelasi timp. Copiilor le solicita atentia, creativitatea, indemanarea, inteligenta, curajul, indrazneala iar adultii sunt incurajati sa isi exprime ideile si sa isi dezvolte creativitatea. Ceea ce invata la atelierele de creatie, vor putea aplica acasa in familie.

Atelierele de creatie incepand cu luna Noiembrie vor avea loc in cadrul Centrului de Interventie Timpurie ' Suflet de curcubeu' dupa cum urmeaza:

Noiembrie:
Ateliere pentru adulti
5.11.2010 – ora 18:00 – 20:00
inscriere la [email protected] sau 0732098627
taxa de participare – 40 ron

Ateliere pentru copii
6.11.2020 – ora 15:00 – 17:00 (atelier de desen si handcrafting tematic – PRIETENIA – grupa de varsta 5 – 7 ani)
taxa de participare – 25 ron
inscriere la [email protected] sau 0732098627

Campania de strangere de fonduri ' Ajuta un copil sa creasca' are ca scop oferirea de burse elevilor, studentilor si sprijinirea copiilor cu Sindrom Down de a continua programul de interventie timpurie.

Cum poti ajuta un copil sa creasca:

  • Inscrie-te la unul din atelierele de creatie in cadrul carora te vei distra, vei reduce stresul cotidian si in acelasi timp vei face o fapta buna, realizand bijuterii handmade (cercei, bratari, coliere din diverse materiale), felicitari si decoratiuni tematice,
  • Achizitioneaza un obiect din magazinul online ajutauncopilsacreasca.wordpress.com;
  • Viziteaza targul de creatie din luna Decembrie 2010 si achizitioneaza un cadou pentru cei dragi;
  • Daca nu poti participa la atelierele de creatie, poti face o donatie in contul RO65RZBR0000060012710588 deschis la Raiffeisen Bank filiala Constanta;
  • Ofera rechizite si materiale educationale in ziua atelierelor.

Mai multe detalii pe www.ajutauncopilsacreasca.wordpress.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri