Atelierul Prichindelului Tău, la Bebe Tei Militari, sâmbătă şi duminică

Concept original al Bebe Tei Militari, singurul supermaket pentru bebeluşi amplasat în Militari Shopping Center, Atelierul Prichindelului Tău s-a transformat într-un proiect de amploare. Astfel, în acest week-end, Atelierul este deschis pentru cei mici sâmbătă și duminică, de la 10.30 la 16.30.

Sâmbătă, 27 iulie, și duminică, 28 iulie,  Atelierul Prichindelului Tău pregătește o serie de surprize tuturor piticilor și părinților. Noutatea din acest weekend va fi prezența  renumitului portretist Alin Bogătean care va oferi o amintire pe hârtie fiecărui copil.
Alin este un artist complex. El combină pictura cu altă mare pasiune a sa, caricatura. Împletirea aceasta conferă lucrărilor sale un stil foarte personal. Are lucrări expuse în colecții particulare din România sau din țări ca Franța, Spania, Italia, Regatul Unit și în galerii celebre ca „Salon des artistes independants” din Rouen, Franța, precum și în alte locuri, precum castelul „Saint Laurent de Bredevent”.

Mai mult, cei mici se vor întâlni cu Albă ca Zăpada (sâmbătă) și Mica Sirenă (duminică). De la 10.30 și până la 16.30 vor asculta povești, se vor juca, vor primi figurine realizate din baloane și se vor bucura de face painting.

Bebe Tei este singurul supermarket pentru bebeluși din România. Amplasat în incinta Militari Shopping Center, magazinul oferă toată gama de produse necesare părinților sau viitorilor părinţi.

Mai multe informaţii despre activitatea Bebe Tei Militari puteţi afla pe pagina de Facebook Bebe Tei.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri