Atelierul Prichindelului Tău, locul în care micuţul tău învaţă prin joacă

Din pasiune pentru cei mici, Bebe Tei Militari, supermarketul bebelușilor, amplasat în Militari Shopping Center, dă startul distracției de week-end.

Sâmbătă, 15 iunie, de la ora 10.30, în supermarketul bebelușilor, facem loc creativității, amuzamentului, distracției pentru că lansăm Atelierul Prichindelului Tău, locul în care micuţul tău învaţă prin joacă.

Timp de 6 ore, în intervalul 10.30-16.30, cei mici se vor juca și vor învăța să sculpteze în plastilină, să coloreze, vor juca multe jocuri distractive. Mickey Mouse și Alba ca Zăpada au confirmat și ei prezența, așa că ziua de sâmbătă se anunță una pe cinste. Și pentru cei mai mofturoși pitici avem pregătite surprize care să îi facă fericiți: pictură pe față, baloane care iau forma unor animale, animatori profesioniști.

Atelierul Prichindelului Tău, aflat în acest week-end la prima ediție, va deveni o tradiție a Bebe Tei Militari, locul unde găsești tot ce îți dorești pentru bebelușul tău.

Pe lângă distracția garantată pentru cei mici,  Bebe Tei Militari își asigură clienții că în supermarket vor găsi promoții și oferte de nerefuzat. Cei mici vor putea degusta produsele Humana: budinci cu lapte si arome speciale și Humana junior drink.

Atelierul Prichindelului Tău se doreşte a fi un club pentru bebeluşi, și nu numai, un loc în care, în fiecare sâmbătă, cei mici vor învăța lucruri noi. Accesul copiilor este gratuit!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri