Athénée Palace Hilton Bucuresti si-a premiat angajatii cu biciclete, in cadrul programului „Hilton Sustainability Challenge”

Athénée Palace Hilton Bucuresti a reusit sa economiseasca cea mai multa energie in anul 2009, devansand toate celelalte hoteluri Hilton din Europa Centrala, de Est si din Turcia.

Pentru efortul de a proteja mediul inconjurator, membrii echipei hotelului au fost premiati cu cate o bicicleta fiecare.

Competitia Win a Bike' face parte din programul Hilton Sustainability Challenge', demarat de lantul hotelier pentru a reduce consumul de energie si de apa.

Directia ecologica abordata de Hilton Worldwide a fost adoptata de peste 180 de hoteluri ale lantului din Europa.

Suntem incantati sa fim castigatorii competitiei de economisire a energiei «Win a Bike»', a declarat Friedrich Niemann, General Manager al hotelului Athénée Palace Hilton.

Bicicletele primite sunt un mod excelent de a premia echipa hotelului pentru implicarea deosebita in acest proiect.

Ne bucuram ca le-am putut rasplati cum se cuvine incercarea de a face nota discordanta in societatea de astazi, in care toti sunt prea ocupati sa se mai gandeasca la mediul inconjurator'.

In urma acestei initiative, Athénée Palace Hilton a redus costurile de electricitate cu 32%, de combustibil cu 37% si de apa cu 50%. In ultimii patru ani, Hilton Worldwide a reusit sa reduca emisiile de dioxid de carbon cu 110.000 de tone, adica echivalentul a 33.000 de masini care circula timp de un an.

In ceea ce priveste consumul de apa, Hilton a economisit o cantitate care ar putea umple 320 de bazine olimpice.

Pana in 2014, obiectivele proiectului Hilton de sustenabilitate sunt reducerea cu 20% a emisiilor de dioxid de carbon, a consumului de energie si a volumului de reziduri si micsorarea cu 10% a consumului de apa.

Modalitatile prin care lantul hotelier incearca sa atinga aceste obiective sunt folosirea becurilor fluorescente, eficientizarea consumului computerelor si al imprimantelor, reciclare si debit mai mic de apa la toalete.

URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
ziareonline.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Sfatul Medicului
Trending news
Mai multe din Stiri