Au 10 copii pe care nu au bani sa-i creasca. Dar isi doresc cu disperare inca unul. Care e motivul

Clive si Louise Andrews, în vârsta de 50, respectiv 34 de ani, sunt parinții a 10 copii cu vârste între câteva luni si 17 ani.

Cei doi abia daca îsi permit sa hraneasca cei 10 copii, daramite sa le cumpere haine noi sau jucarii. Mama lucreaza la curatenie cu jumatate de norma, în timp ce tatal este casnic.

Ei câstiga 1600 de dolari pe luna si cheltuiesc 1300 doar pe mâncare. Familia locuieste în doua case lipite, ambele cu cate trei dormitoare. Însa unul din dormitoare este folosit despre dressing de toti cei 12 membri, asa ca le ramân doar 5 dormitoare pentru întreaga familie.

Când vor sa iasa cu totii din casa sunt nevoiti sa plece cu doua masini diferite.

Chiar si asa, cu toate greutatile, Clive si Louise spun ca le place viata lor si nu si-ar dori sa fie altfel.

Acum îsi doresc cu disperare copilul cu numarul 11. Spun ca desi este greu, copiii le umplu inima cu fericire si iubire. Din pacate, urmatorul copil va trebui sa mai astepte pentru ca Louise are probleme de sanatate. Ea a avut palpitatii puternice la ultima sarcina si doctorii i-au recomandat sa nu mai faca un alt copil. Însa tocmai interdictia lor îi face pe ea si pe sotul ei sa-si doreasca si mai mult un alt bebelus.

Familia nu merge în vacanate si nu sarbatoreste Craciunul pentru ca nu sunt bani. Si totusi, Clive si Louise abia asteapta sa aiba urmatorul copil.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie