Au avertizat-o sa nu-si mai legene copilul, dar ea nu a ascultat. Care au fost consecintele

Sa cresti si sa-ti iubesti propriul copil intr-o lume in care ploua cu sfaturi din toate directiile nu-i lucrul cel mai usor.
Multe persoane iti spun, nesolicitat, ca ceea ce faci va rezulta fie intr-un copil traumatizat, fie intr-unul razgaiat, rareori exista cale de mijloc, in care din educatia si dragostea oferita de tine va iesi un om echilibrat, conform credintei populare.

Leganatul bebelusului – Contraindicat, in acceptiunea unora

Iata ca uneori, ceea ce unii considera a fi exces de afectiune, numita si cocolosire, iti poate aduce o legatura deosebita de viata. Intr-o postare gasita de o mama pe un grup dedicat, o femeie povesteste cum a fost avertizata legat de pericolele leganatului bebelusului:

„Mi-am leganat bebelusul ca sa adoarma inca din ziua in care s-a nascut. I-am spus asta asistentei la policlinica, iar ea mi-a spus ca a procedat la fel cu fiul sau. Toata lumea a avertizat-o ca va avea un adolescent care-i va dormi in pat.
Mi-a mai spus ca acum cateva saptamani, fiul sau, acum adolescent, a venit de la scoala suparat.
Nu voia sa vorbeasca, s-a dus direct la el in camera si a inceput sa asculte muzica, sa stea pe telefon si sa planga.

„Dacă îţi legeni copilul, va dormi cu tine în pat când va fi adolescent”

Mama lui l-a lasat in pace, iar cand s-a lasat intunericul ea s-a dus la somn. Cand sa stinga lumina, s-a deschis usa, iar fiul sau de 15 ani a intrat in camera.
S-a urcat in pat langa ea, i-a pus capul pe umar si a inceput sa planga.

I-a povestit cum o fata i-a frant inima, despre prietenii care au ras de el si despre cat de dificil ii era.
Ea i-a povestit despre prima sa dezamagire in dragoste, despre prietenii care au fost rautaciosi si i-a explicat ca il intelege.
Au vorbit ore intregi, pana cand el a adormit in patul ei, inca trist, dar linistit dupa discutia purtata.

„Vezi, deci, am fost atat de speriata ca as putea sa ajung sa am un fiu adolescent care ar avea inca nevoie de mine incat nu m-am gandit nicio clipa ca ar fi cu adevarat frumos sa fie asa.”, i-a explicat asistenta mamei.

Sursa: boredpanda.com

Imagine: Shutterstock


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau