Au facut un gest minunat pentru copiii vecinei. Putini ar face asta

Audrey, mama singura a 3 copii, si-a rugat vecina, care avea la randul ei 5 copii, sa aiba grija de cei trei cat timp s-a internat in spital pentru analize. Nu se astepta insa sa ii ceara vecinei mai mult decat atat.

Treptat, o zi de analize s-a transformat intr-o luna de consultatii, alte analize si in final, vesti proaste. Medicii i-au spus lui Audrey ca sufera de cancer la stomac si esofag in stadiul 2 si ca mai are doar un an de trait.

Insa medicii au estimat gresit. Mama celor 3 a murit in 2 saptamani de cand a aflat diagnosticul. Cu putin timp inainte de a muri, femeia i-a cerut vecinei ei, Tisha, si sotului acesteia, Kevin, sa aiba grija de copiii ei dupa ce ea nu va mai fi.

[gallery ids="2227811,2227812"]

Cu 5 copii acasa, au acceptat sa aiba grija si de cei 3 copii ai vecinei

Insa casa lor nu era suficient de bine organizata ca autoritatile sa le dea voie sa tina si cei trei copii. Era suficient spatiu, insa stateau claie peste gramada, impartind paturi si stand practic in toata casa.

[gallery ids="2227813,2227814"]

Adoptia nu se putea realiza fara a construi un perete

Autoritatile au cerut instalarea unui perete despartitor intr-una din camere, pentru a o transforma in dormitor. Fara aceasta modificare, adoptia nu se putea realiza. Cei doi parinti nu aveau posibilitatea financiara pentru a face o asemenea investitie.

Le-au promis ca le vor construi un perete, insa au facut mult mai mult

Insa cum bine stim vorba, bine faci, bine gasesti: o alta vecina a auzit de situatie si a scris televiziunii Fox, care a vizitat familia. Echipa de televiziune le-a spus parintilor ca urmeaza sa vina o echipa de constructii sa ridice peretele necesar, dar era nevoie ca familia sa se mute pentru cateva zile din casa.

Desi le-a spus ca vor construi un perete, planul era sa refaca intreaga casa: pereti, mocheta, mobila, aparatura electrocasnica, finisaje. Iar daca asta nu ar fi fost de ajuns, le-au asigurat hrana pentru un an de zile.

Trisha, mama adoptiva, fusese la randul ei un copil crescut la orfelinat, deci stia exact ce inseamna sa fi orfan. Vezi in clipul de mai jos reactia intregii familii, cand au descoperit cum arata casa dupa cele cateva zile in care au fost plecati.

Sursa articol: wikr.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Psihologie