Vedete care au rămas în relații bune după divorț

Puține cupluri reușesc să rămână în relații bune după un divorț – mai ales dacă acesta se petrece în văzul lumii, așa cum e cazul vedetelor, și mai sunt și copii implicați. Unora însă, pare că le reușește. Strategie de PR sau realitate? Iată câteva cazuri de cupluri celebre care (pare că) se înțeleg de minune după divorț.

 

 

Kate Hudson și Chris Robinson au invocat diferențe ireconciliabile atunci când au divorțat în 2007, dar asta nu îi împiedică să fie prieteni.

În 2011, pe când Kate era însărcinată cu Matt Bellamy, paparazzi o surprindeau deseori la meciurile fiului ei Ryder, alături de fostul soț, noua lui soție, Alison Brigdes și noua lui fetiță.

 

Jennifer Lopez și Marc Anthony au decis înainte de anunțarea oficială a divorțului (după 7 ani de căsnicie) că vor rămâne buni prieteni, de dragul copiilor lor, Max și Emme. Și nu numai că încă mai colaborează profesional și apar împreună prin concerte, dar se întâlnesc și la evenimente de familie.

Familia s-a reunit oficial după divorț să-l serbeze pe băiatul lui Marc din căsătoria cu Dayanara Torres. Deși mama lui Cristian a lipsit de la aniversarea de 12 ani a fiului ei, Jennifer Lopez a fost prezentă, împreună cu noul ei iubit, Casper Smart, în timp ce Marc o invitase pe prietena (de atunci) Shannon de Lima.

[imagebrowser id=43]

 

Britney Spears și Kevin Federline

După ce au trecut prin război după divorț, după ce Britney a pierdut custodia copiilor din cauza abuzului de droguri și alcool, după ce a fost internată de 2 ori în sanatorii psihiatrice, după toate astea, fostul cuplu pare să colaboreze acum, de dragul lui Sean Preston și al lui Jayden James, băieții lor. Britney și Kevin participă întotdeauna împreună la  meciurile copiilor și iau deciziile despre viața copiilor  în 2.

 

Denise Richards și Charlie Sheen

Războiul dintre  cei doi actori a ținut multe luni paginile ziarelor după divorțul lor din 2006, survenit după 4 ani de relație și după nașterea celor două fetițe – Sam și Lola. După toate bătăile (la propriu) și injuriile pe care și le-au adresat, Denise Richards și Charlie Sheen au devenit buni prieteni. Anul trecut, Charlie declara chiar revistei Rolling Stone că i-ar plăcea ca Denise să-i fie din nou iubită. Frumoasa actriță a acceptat propunerea de a-i fi alături doar pe ecran, iar apariția ei episodică din Anger Management le-a dat un prilej scenariștilor să glumească pe seama relației lor zbuciumate.

 

Alți foști soți (și părinți) deveniți prieteni

Courteney Cox (divorțată de aproape 2 ani de David Arquette) declară că fostul ei soț (și tatăl fetiței lor, Coco) îi este cel mai bun prieten. Cei doi sunt văzuți deseori împreună la evenimente sau la cină, și în ipostaze destul de tandre, ceea ce îi confuzează pe paparazzi, care-i cred din nou un cuplu.

 

Jennie Garth (fosta vedetă a serialului Beverly Hills 90210) și Peter Facinelli (alias doctorul Cullen din seria Twlight) decoperă modelul cu prietenia după divorț, de dragul copiilor pe care-i au împreună – Luca (15 ani), Lola (10 ani) și Fiona (6 ani).

 

Ashlee Simpson are o relație foarte bună cu fostul ei soț, deși motivul divorțului a fost infidelitatea lui. Ashlee a serbat ziua fiului ei Bronx, de 4 ani, împreună cu fostul ei soț (și tatăl copilului), Pete Wentz și noua lui prietenă, Meagan Camper.

foto: HEPTA

 

 

 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii