Aventurile lui Robin Hood (DVD)

Intors din cruciade, Robin din Locksley isi descopera tinutul natal subjugat de coruptul serif de Nottingham, care ii robeste pe saraci cu taxe insuportabile.

Hotarat sa-i apere pe sarmanii lipsiti de ajutor, Robin renunta la rang si la pamanturile sale si se retrage in padure, planuind sa-si combata adversarul cu arcul si sageata.

Convinge sa i se alature vreo cativa indivizi certati cu legea, precum Will Scarlett, un geniu in ale mestesugitului, Little John, omul munte care distruge totul in calea sa si Jack, care se pricepe atat de bine la siretlicuri si deghizari, incat nici nu-ti dai seama ca este, de fapt, femeie.

Cu fiecare episod, ceata lui Robin Hood devine mai unita si mai abila in lupta cu faradelegile Serifului. Insa confruntarea e lunga si plina de pericole, caci Seriful, viclean, urzeste tot soiul de capcane pentru a-l prinde pe Robin.

Noroc ca prezenta frumoasei Marian indulceste succesul operatiunilor'… O poveste savuroasa, datand din Evul Mediu, acum intr-o productie BBC in 4 volume', pe care o vor urmari cu placere mai multe generatii.

Distribuit de Prooptiki Romania.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Mini-cultura