Avertisment infricosator pentru toate mamicile de baietei. La ce sa aveti grija vara

Se pare ca plasa care se afla in interiorul pantalonilor scruti pentru baieti nu este atat de sigura precum pare.
Postarea unei mamici este dovada vie a acestui lucru.

Sigur ati vazut plasa despre care vorbesc atunci cand ati cumparat panatalonasi scurti pentru baietii vostri. Astazi o mamica trage un semnal de alarma asupra faptului ca aceasta plasa poate fi mult mai periculoasa decat pare si povesteste momentele infircosatoare prin care a trecut cu fiul ei Jack, al carui penis s-a prins in aceasta plasa atat de tare incat si-ar fi putut pierde organul definitiv.

Laura Collins se afla in vacanta cu fiul ei Jack, in varsta de 5 ani cand l-a dus la cabine sa il schimbe si sa ii scoata pantalonii scruti in care era imbracat la bazin. Cand a vrut sa ii dea pantalonii jos a realizat ca penisul baietelului era prins in plasa si, asa cum a scris in postarea de pe Facebook,  „in strangula la propriu”.

Nicio mama nu ar trebui sa isi vada copilul simtind asa dureri

„Tipa asa cum nu l-am mai auzit niciodata” a scris Laura. In timp ce Jack urla de durere, Laura l-a dus de urgenta la centrul medical al hotelului in care erau cazati insa nimeni de acolo nu i-a putut ajuta.

„L-am dus in brate pana la receptie si am cerut o foarfeca”, insa nici ea nici personalul hotelului nu au reusit sa elibereze penisul baietelului din plasa. Erau ca doua bule de piele pe fiecare parte, arata de parca urma sa explodeze”, povesteste Laura.

Medicii au spus ca nu este prima data cand vad un astfel de incident

Speriata, Laura l-a dus de urgenta pe Jack la cel mai paropiat spital unde medicii i-au facut un anestezic local si au reusit sa ii elibereze penisul din stransoarea plasei.

La inceput, medicii erau foarte ingrijorati ca s-ar putea produce leziuni permananete la nivelul tractului urinar al baiatlui sau la alte structuri interne, insa in scurt timp, Jack a putut sa urineze normal si medicii au putut sa confirme ca nu vor exista leziuni permanente.

Medicii au declarat ca s-au mai intalnit cu acest timp de accidentare si ii avertizeaza pe parinti ca este mult mai frecvent decat se crede.

 

 

Baieteii trebuie sa invete sa isi protejeze organele genitale

Penisul baieteilor este predispus in mod special la accidente, avand in vedere ca preputul si penisul nu au aceleasi dimensiuni cand acestia sunt mici, ceea ce inseamna ca se pot prinde in diverse obiecte.

In plus, baieteii nu stiu cat de sensibila si delicata este aceasta zona si au tendinta de a trata aceasta zona cu mult mai putina grija decat o face un barbat adult.

Laura povesteste ca Jack s-a recuperat fara probleme insa ea doreste sa avertizeze parintii sa fie foarte atenti cu pantalonii pe care ii cumpara pentru baieti si ii sfatuieste ca daca aleg sa cumpere acest tip de pantaloni scurti, sa le taie plasa pentru ca beietii lor sa nu pateasca ce a patit fiul ei.

„Jack era foarte suparat pentru ce s-a intamplat insa asa cum fac copiii de 5 ani, supararea i-a trecut destul de repede. Inca vobeste despre aceasta intamplare si povesteste cum era sa isi piarda „cucul” in vacanta din cauza panzei „neobrazat”e. Si-a avertizat toti prietenii pentru ca nu vrea ca ei sa treaca prin ce a trecut el” a declarat Laura pentru The Mirror.

Sursa: kidspot.com.au
Foto: 123rf.com; Facebook
Text: Simona David


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau