Avertismentul unei mame despre port-bebe dupa un accident infiorator

Port-bebe-urile sunt „mana cereasca” pentru mamicile ocupate. Sunt usoare, confortabile, iti permit sa iti tii in permanenta bebelusul la piept in timp ce iti faci treburile si poate cel mai important, iti ofera acel timp pretios pentru tine si bebe.

Acum daca stam sa ne gandim, nu cred ca se gandeste cineva ca acest port-bebe, poate fi periculos, ba din contra, din moment ce acestea ne permit sa tinem bebelusul la piept, aproape de noi, avem tendinta sa credeam ca este cel mai sigur loc pentru bebe.

Din pacate, recent, o mamica a trecut printr-un accident infiorator, accident ce a tras un semnal de alarma asupra pericolelor ascunse pe care aceste port-bebe-uri le au de fapt.

Molly, trage un semnal de alarma pentru parintii din intreaga lume, despre pericolul la care este supus copilul daca este tinut in port-bebe in bucatarie, asta dupa ce s-a produs un accident care ar fi putut sa o raneasca foarte grav pe fiica sa in varsta de 4 saptamani.

Intr-o postare pe Facebook, Molly povesteste ca pregatea masa intr-o seara, cand aragazul sau a explodat din senin, cauzandu-i arsuri grave pe piept, gat si fata.

Mamica a fost de urgenta la spital cu rani deschise si arsuri grave. Fiica sa nu a fost ranita insa Mooly spune ca a fost doar norocul la mijloc.

In postarea pe care a facut-o, Molly povesteste ca in mod normal isi poarta fiica in port-bebe in timp ce gateste, insa in acea seara, fiica s-a a adormit in leagan, ceea ce nu se intampla aproape niciodata.

„Ca proaspata mamica, imi port adesea fiica in varsta de 4 saptamani in port-bebe. In aceasta noapte insa un inger pazitor a vegheat asupra noastra pentru ca pentru prima data de cand s-a nascut, fiica mea a adormit in leagan.”

Molly povesteste ca cele mai grave rani le are pe piept, exact acolo unde in mod normal se afla capul fiicei sale atunci cand o tine in port-bebe.

Sursa: theberry.com
Foto: Facebook.com; 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Bebelusul