Avertizarea unei mamici legata de gelul pentru gingiile bebelusului

Cand bebelusii trec prin eruptia dentara, parintii ar da orice sa isi poata ajuta copiii si sa le faca trecerea prin aceasta etapa mai usoara. Insa, aparent, nu orice este destinat acestei etape este si sigur de folosit de catre parinti pentru copiii lor.

O mama din Virginia avertizeaza parintii in privinta folosirii unui gel pentru gingii, dupa ce ea a avut o experienta ingrozitoare, dupa ce i-a administrat gelul fiicei sale.

Femeia i-a dat bebelusului sau de 15 luni cu un gel destinat gingiilor in perioada eruptiei dentare, iar fetita a fost la un pas de moarte.

„Cel mai groaznic lucru care mi s-a intamplat vreodata”

Danielle Kapetanovic sustine ca a pus gel cat o boaba de mazare pe gingiile fiicei ei. Imediat dupa administrare, respiratia bebelusului s-a oprit, iar copilul si-a pierdut cunostinta.
Femeia a efectuat masuri de resuscitare imediat, in timp ce sotul sau a sunat la Urgente.

 

Cateva zeci de secunde groaza mai tarziu, copilul s-a trezit, ambulanta a ajuns la parinti, iar paramedicii au putut stabili ca bebelusul era in afara oricarui pericol.

Mama explica intr-o postare de Facebook cum, de-abia dupa ce a cautat mai multe informatii despre produs, a descoperit ca este de fapt contraindicat copiilor sub 2 ani, deoarece gelurile pe baza de benzocaina dau reactii alergice severe copiilor atat de mici.

In replica, producatorii respectivului gel sustin ca acesta nu este destinat folosirii asupra copiilor atat de mici, lucru care ar fi mentionat pe ambalaj.

Femeia sustine cu tarie insa ca imaginea de pe ambalaj este cu un bebelus ce are in mod clar mai putin de doi ani, iar ea a achizitionat produsul dintr-o zona din farmacie destinata strict bebelusilor.
Prin urmare, mama considera promovarea produsului a fi foarte inselatoare.

Sursa: simplemost.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Bebelusul