Aveți nevoie de bandă adezivă personalizată care nu se șterge? Maxoll este soluția Dvs.!

Imprimare sandwich, imprimare de neșters, imprimare durabilă între folie și adeziv – acestea sunt niște denumiri ale acestei tehnologii. Imprimarea este protejată între folie și adeziv, nu poate fi eliminată, ștearsă.

Un alt mare avantaj este faptul că pot fi printate până la 6 culori utilizând această tehnologie nouă, inovativă. Benzile din această categorie sunt low noise, extrem de silențioase la derulare și, implicit, la utilizare.

Imprimarea și realizarea de banda adeziva personalizata sandwich este potrivită în cazul cantităților medii, dar mai ales în cazul cantităților mari de role achiziționate.

La cerere poate fi aplicat un strat adeziv mai mare de 25 gr/m2 sau folie BOPP de 32 de microni.

Prețul pentru clișeul este / culoare și se aplică doar o singură dată, la deschiderea primei comenzi, ulterior utilizându-se același clișeu și automat, nemairepetandu-se costul inițial.

Pentru o bună calitate a aderenței trebuiesc indeplinitec următoarele condiții:

  • Suprafețele pe care se lipesc trebuie fie curățate astfel încât să nu fie prăfuite, să fie uscate și să nu prezinte resturi de substanțe antiadezive precum: silicon, parafină, ceară, grăsimi sau alte substanțe de acest gen.
  • Să se evite aplicarea pe suprafețe care conțin aditivi care reduc aderența (silicon, parafină, ceară, Teflon sau plastifianti).
  • Benzile adezive trebuie să se aplice pe suprafețe netede și închise (să nu fie poroase).
  • Temperatura optimă de aplicare se află între 20 grade și 30 grade C în atmosfera uscată. Pe cât posibil a nu se lucra sub 10 grade C. Temperatura de depozitare recomandată este 18 grade C și cca. 55% umiditate relative.

Aderența maximă se atinge după 24 ore de la aplicarea benzii adezive; benzile adezive nu trebuie expuse solicitărilor deosebite (maxime) imediat după aplicare.

Pentru a obține cea mai bună valoare inițială de aderența, este necesară exercitarea unei apăsări suficient de puternice și uniforme asupra benzii.
Maxoll oferă clienților săi o vastă gamă de consumabile și utilaje destinate ambalării colective industriale, astfel:

  • Consumabile: folie stretch (manuală și automată), folie pretensionata, folie termocontractibila, folie agricolă, bandă adezivă, tuburi de carton, bandă de legat, coltare de carton, butoaie de carton, saci polietilenă, etc.
  • Utilaje de ambalat: cu bandă adezivă (mașini de sigilat cutii și mașini de format cutii), cu folie stretch (orizontale, verticale, speciale), cu folie termocontractibila, cu bandă polipropilenica și dispozitive manuale de ambalat.

Cu o vastă experiență de peste 27 de ani pe piață din România, dar și cu multiple certificări și premii internaționale, Maxoll garantează calitatea produselor și a serviciilor sale.

Vrei să știi mai multe despre noi?
Te așteptăm cu drag la sediul nostru central
Str. Rakoczi Ferenc, Nr.96, Odorheiu Secuiesc, 535600
Tel.: 0266 212 892
Fax: 0266 217 862
e-mail: [email protected]

Sau la oricare sucursală din cele 7 disponibile în România.

În prima fază, folia polipropilena biaxial orientată este imprimată în loturi mari de 600 până la 1200 mm lățime, apoi este aplicat și adezivul (acrylic, hoț melt sau freezer) pe latura imprimată. Rola imprimată este apoi tăiată pe role individuale.

Această tehnologie permite alegerea printurilor în întregime colorate și de asemenea oferă imprimare de o calitate foto superbă, extrem de durabilă în timp, net superioară imprimării clasice.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Diverse
Buton