Avocado cu creveti

Ingrediente:

2 avocado mari, curatati de coaja (sau 3-4 mai mici)
4 linguri suc de lamaie
4 linguri iaurt sau smantana
1 salata verde, proaspata
800 gr boabe de naut fierte
4 -5 rosii, taiate felii
2 cepe mari, fin taiate
8 oua, fierte
500 gr creveti, fierti si curatati
delikat de legume
patrunjel sau creson

Preparare:

Intr-un vas se amesteca miezul celor 2 fructe de avocado cu 4 linguri de suc de lamaie si 4 linguri de iaurt (sau smantana). Salata se spala si se separa fiecare frunza, apoi se aranjeaza pe un platou.
Pentru servire individuala: Se aranjeaza cateva frunze de salata pe o farfurie intinsa, apoi se asaza 1/2 ceasca de boabe de naut fierte, putin asezonate cu Delikat, in mijlocul farfuriei.

Boabele de naut se acopera cu 3-4 linguri din amestecul de avocado, facut mai sus. Se feliaza rosiile si se asaza cate 2 pentru fiecare portie, urmate de 1 lingura de ceapa fin taiata de fiecare parte a amestecului de avocado. De o parte si de alta, se pune cate o jumatate de ou, fiert tare. Deasupra gramajoarei de avocado se asaza crevetii, apoi se presara patrunjel sau creson.


Recomandari
Redactia.ro
RTV
ziareonline.ro
Proiecte speciale
Unica.ro
Huff
Faxnews
Sfatul Medicului
Trending news
Mai multe din Aperitive si gustari