:contrast(8):quality(75)/https://baby.unica.ro/wp-content/mu-plugins/rro-admin/assets/img/no-picture.jpg)
2 avocado mari, curatati de coaja (sau 3-4 mai mici) 
4 linguri suc de lamaie 
4 linguri iaurt sau smantana 
1 salata verde, proaspata 
800 gr boabe de naut fierte 
4 -5 rosii, taiate felii 
2 cepe mari, fin taiate 
8 oua, fierte 
500 gr creveti, fierti si curatati 
delikat de legume 
patrunjel sau creson
Intr-un vas se amesteca miezul celor 2 fructe de avocado cu 4 linguri de suc de lamaie si 4 linguri de iaurt (sau smantana). Salata se spala si se separa fiecare frunza, apoi se aranjeaza pe un platou.  
Pentru servire individuala: Se aranjeaza cateva frunze de salata pe o farfurie intinsa, apoi se asaza 1/2 ceasca de boabe de naut fierte, putin asezonate cu Delikat, in mijlocul farfuriei. 
Boabele de naut se acopera cu 3-4 linguri din amestecul de avocado, facut mai sus. Se feliaza rosiile si se asaza cate 2 pentru fiecare portie, urmate de 1 lingura de ceapa fin taiata de fiecare parte a amestecului de avocado. De o parte si de alta, se pune cate o jumatate de ou, fiert tare. Deasupra gramajoarei de avocado se asaza crevetii, apoi se presara patrunjel sau creson.