AVON a sarbatorit cele „125 de femei pentru schimbare”

Pe data de 15 septembrie, chiar de ziua fondatorului companiei, David McConnell, AVON Romania a celebrat 125 de ani in slujba femeilor, 125 de ani de oportunitati de independenta financiara pentru femeile din intreaga lume, dar si 125 de ani plini de inovatii in industria cosmeticelor.

Gala AVON
AVON a ales sa sarbatoreasca cei 125 de ani de la infiintare, prin ceea ce compania face inca de la inceputurile sale: oferind femeilor din intreaga lume putere si incredere in ele insele si ajutandu-le sa castige respectul si admiratia tuturor. AVON a adus in lumina reflectoarelor  „125 de femei pentru schimbare', in cadrul unei Gale de Premiere in care perseverenta, curajul si pasiunea au fost apreciate asa cum merita!

Timp de 3 luni (aprilie-iunie), publicul a putut propune pe site-ul www.avon125.ro femei deosebite, din domenii diverse, care reusesc, prin actiunile lor, sa aduca o schimbare pozitiva in vietile celor din jur. In cele 2 luni care au urmat (Iulie-August), oamenii au ales povestile favorite, votand pe site-ul campaniei doamnele care le-au adus zambetul si inspiratia. Fie ca a fost vorba de antreprenoare de succes, doamne dedicate cauzelor sociale, medici, scriitoare sau orice alta poveste de impact, acestea au fost aplaudate in cadrul Galei AVON, organizate la Muzeul de Istorie al Romaniei.

„Sarbatorim 125 de ani de la infiintarea companiei AVON – o cifra cu atat mai importanta daca privim in urma rezultatele extraordinare adunate in toti acesti ani. De 125 de ani, AVON lupta alaturi de femeile din intreaga lume pentru visele lor si face totul pentru ca acestea sa se simta deosebite si apreciate de cei din jur.

Gala AVON

Am ales sa sarbatorim cei 125 de AVON printr-o campanie care se potriveste ca o manusa cu valorile noastre si ne bucuram ca am putut spune tuturor povestile acestor 125 de femei minunate, datorita carora lumea devine tot mai buna, cu fiecare zi. AVON va ramane in continuare un sustinator al femeilor si va fi primul care le va aplauda reusitele, dar si cel care le va proteja, prin intermediul initiativelor noastre de responsabilitate sociala' a declarat Razvan Diratian, director general AVON Cosmetics Romania si Moldova.

Andreea Raicu Andreea Marin Malvina Cervenschi

Campania a fost sprijinita de TVR, o serie de personalitati ale televiziunii publice alaturandu-se initiativei: Marina Almasan, Andreea Raicu, Ramona Avramescu, Malvina Cervenschi, Livia Dila, Raluca Moianu, Irina Pacurariu si Iuliana Tudor. O serie de alte persoane publice sustin proiectul, printre acestea numarandu-se Daniela Nane si Alice Nastase.

AVON este lider in vanzari directe pe piata mondiala a produselor de infrumusetare si, potrivit studiilor, 8 din 10 femei din lume au cumparat cel putin un produs AVON.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri