AVON, de 125 de ani pentru femei

Iti amintesti cand te-ai machiat pentru prima oara si te-ai simtit cu adevarat femeie? Mai stii cand ai primit primul tau parfum care a vorbit mai mult despre tine decat tu insati? AVON isi aminteste cu drag toate aceste momente, pentru ca… a fost acolo, langa tine!

Avon, 125 de aniDe 125 ani, AVON priveste cu mandrie cum femeile din lumea intreaga devin cu ajutorul sau mai puternice, mai increzatoare, mai atragatoare, mai … FEMEI. Pentru ca AVON a fost mereu prietena care-ti da curaj sa mergi mai departe, atunci cand iti place ce vezi in oglinda.

De cand a luat nastere, AVON le-a dat incredere femeilor, oferindu-le sansa de deveni independente financiar si de a-si tranforma visele in realitate. De la prima sa reprezentanta, Mrs. Albee, si pana in ziua de azi, AVON incurajeaza si sprijina femeia luptatoare, care stie ce vrea si care nu lasa pe nimeni sa aiba control asupra vietii sale.

Si in tine exista o Mrs. Albee, pentru care am face absolut orice ca s-o vedem zambind fericita. Vrem sa fim alaturi de tine in fiecare moment si sa-ti insuflam putere si inspiratie. Chiar si cand te confrunti cu probleme care vor sa te faca sa renunti, luptam impreuna cu tine si militam impotriva cancerului la san si impotriva violentei domestice. Credem cu tarie in misiunea Fundatiei AVON de a face viata mai buna pentru femeile de pe intreaga planeta.

AVON

Anul acesta AVON sarbatoreste primii 125 de ani de devotament fata de tine si fata de femeile minunate din intreaga lume. Suntem mandri sa contribuim la transformarile prin care treci si ne place de fiecare data sa te vedem o femeie fericita!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri