Baby-atelierele de creatie

Malvina Cservenschi a fost invitatul special Disney la baby-atelierele de creatie din AFI Palace Cotroceni Mega Fun, care au avut-o ca sursa de inspiratie pe Minnie.

Sub ochii ei si sub indrumarea specialistilor Creative Arts, am realizat, cu mic, cu mare, cele mai frumoase fundite, papioane si brose, iar spre supriza noastra, baietii s-au descurcat la fel de bine ca fetitele, sa stiti.

Cei mai micuti dintre fanii Disney Junior, pe care i-am dorit totusi departe de ace, si-au demosntrat inca o data creativitatea si originalitatea, colorand cele mai frumoase planse cu Minnie, iar Malvina i-a premiat pe toti cu diplome si carticele Disney cu joculete si activitati distractive si educative.

Ii asteptam pe toti micii creativi si la urmatoarea noastra intalnire, care-i va avea ca sursa de inspiratie pe Jack si Piratii din Tara de Nicaieri.
Urmareste pagina de facebook a revistei baby – Revista BABY, pentru detalii legate urmatorul baby-atelier de creatie, de miercuri, 19 septembrie,  in cadrul caruia vom face cele mai interesante modele origami.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri