Baby-boom în lumea vedetelor

Penelope Cruz, Halle Berry, Fergie, Evan Rachel Wood, Channing Tatum, Alex Baldwin și Jessica Simpson sunt doar  câteva dintre vedetele care devin părinți în acest an.

 

Fergie habar nu are cum se va descurca în postura de mamă – a mărturisit  într-o emisiune de televiziune. Mai are totuși timp să se pregătească – băiețelul ei și a lui Josh Duchamel se va naște în iulie. Va fi coleg de generație cu cel de-al doilea copil al actorilor Penelope Cruz și Javier Bardem, care se va naște, cel mai probabil, tot în iulie. Cuplul -care în viața de zi cu zi e mult mai liniștit decât perechea din Vicky Cristina Barcelona – mai are un băiețel, Leo, născut în ianuarie 2011. Tătic va fi la vară și Channing Tatum. Cel mai sexy bărbat în viață (așa cum a fost numit de People Magazine) a mărturisit că se documentează serios pentru 'rol' și că-i face toate poftele Jennei Dewan – soția sa.

Vezi toată galeria foto

[imagebrowser id=31]

La 7 luni după ce a devenit pentru prima oară mamă, Jessica Simpson a rămas din nou însărcinată – spre supărarea celor de la Weight Watchers, care semnaseră un contract cu vedeta, pentru suma de 4 milioane de dolari. Al doilea bebeluș al vedetei cu Eric Johnson n-a fost planificat, iar sarcina este mult mai dificilă decât cea cu Maxwell – a declarat actrița-cântăreață, care s-a mândrit public cu burtica ei în 'expansiune', postând pe facebook o fotografie făcută cu telefonul. Și prima ei sarcină a fost foarte mediatizată – în aprilie anul trecut vedeta a apărut pe coperta revistei Elle, însărcinată cu Maxwell. (vezi ce alte vedete însărcinate au apărut pe coperta unor reviste celebre)

 

Și Evan Rachel Wood și Jamie Bell s-au mișcat repede! După ce s-au căsătorit în secret anul trecut, în noiembrie, perechea a anunțat în ianuarie că așteaptă un copil.

 

Halle Berry își mărește și ea familia anul acesta – copilul care se va naște în toamna aceasta este al doilea pentru actrița care arată spectaculos la 46 de ani, și primul pentru iubitul ei, Olivier Martinez. Se pare că micuța Nahla (fetița lui Halle cu Gabriel Aubry, care a împlinit 5 ani) va avea un frățior.

Tot în toamnă ar trebui să se nască și copilul lui Alec Baldwin, care la 54 de ani va deveni tată pentru a doua oară. Soția actorului, Hilaria – are 28 de ani și este antrenoare de yoga. Rămâne de văzut dacă tehnicile yoga o vor ajuta să aibă o sarcină ușoară și să nu ia prea multe kilograme.

foto: HEPTA


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie