Baby-boom la Hollywood

Sex, drugs and rocknroll? Nici pomeneala! Inca de anul trecut subiectul preferat al tabloidelor americane este maternitatea.

Un val de vedete de pe lista A sunt materie prima pentru jurnalistii si fotografii care le pandesc la fiecare iesire de la ginecolog sau dintr-un magazin de jucarii.

Si cand te gandesti ca, atunci cand a aparut goala si foarte insarcinata pe coperta Vanity Fair in august 1991, Demi Moore a socat America.

Hollywoodul anilor 2000 este pregatit deja pentru nasteri in direct…

Angelina Jolie
Cea mai mediatizata nastere a acestuia an a fost insa, de departe, cea a gemenilor cuplului Angelina Jolie – Brad Pitt.

Revistele s-au batut pentru prima fotografie a micutilor, iar aceasta a fost adjudecata, contra sumei de 14 milioane de dolari, de catre revista People.

Gemenii Knox Léon si Vivienne Marcheline sunt cel de-al cincilea, respectiv al saselea dintre copii cuplului.

Acestia mai au trei copii adoptati: Maddox (6 ani), Pax (4 ani) si Zahara (3 ani) si un copil biologic: Shiloh (2 ani).

Salma Hayek
Intrata in constiinta publicului datorita Friedei (Khalo) si a lui Antonio Banderas, Salma Hayek a lasat in urma zilele ei „desperado si are preocupari mult mai casnice.

De anul trecut, de la sfarsitul lunii septembrie, schimba scutece si cunoaste pe de rost toate produsele de puericultura pe care le foloseste pentru micuta Valentina Paloma.

Sarcina actritei a fost facuta publica in martie, in acelasi timp in care François Henri Pinault a si fost prezentat oficial in calitate de logodnic.

Discreta cu viata ei sentimentala, Salma si-a tinut relatia cu bossul PPR (compania care detine, printre altele, branduri ca Gucci si Yves Saint Laurent) departe de ochii presei.

Dar de cand micuta Valentina a venit pe lume, nu se mai poate feri de paparazzi. Fetita este primul copil al actritei, acum in varsta de 41 de ani, si al treilea pentru Pinault, care a fost casatorit pana in 2004.

Nicole Kidman
Inca din aprilie 2005, Nicole Kidman si-a facut publica intentia de a avea cat mai repede un copil.

Dupa ce si-a testat calitatile de parinte pe Isabella (15 ani) si Connor (12), copiii adoptati in timpul casatoriei cu Tom Cruise, Nicole este pregatita pentru ingrijirea copilului ei si al lui Keith Urban.

Actrita, care, potrivit presei, ar fi trecut prin experienta unei sarcini ectopice si a unui avort spontan si care a avut serioase probleme de infertilitate, este in al noualea cer.
Fetita cuplului a venit pe lume in luna iulie anul acesta si a fost botezata Sunday Rose.

Halle Berry
„Da, sunt insarcinata, a risipit Halle Berry indoielile atunci cand sarcina a „implinit trei luni.

Invitata in emisiune la Oprah, actrita, in varsta de 41 de ani, a marturisit ca a incercat intensiv, mai multa vreme, sa conceapa un copil cu mai tanarul ei iubit, manechinul Gabriel Aubrey (32 de ani).

„Dupa vreo 35 de teste de sarcina irosite, am avut, in sfarsit, un rezultat pozitiv – a declarat actrita. Halle cocheta de ceva vreme cu ideea de a deveni parinte, insa numai dupa ce a jucat rolul unei mame in filmul Things we lost in the fire' s-a convins ca maternitatea este pentru ea.

Actrita nu planuieste sa mearga din nou la altar, dar stie sigur ca mai doreste un copil.
Fetita acesteia, s-a nascut in luna martie 2008 si a primit numele de Nahla Ariela.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii