Baby Spa 2 – centru pentru copii și părinți

Cunoscutul centru de educatie acvatica dedicat copiilor, Baby Spa va avea in curand o a doua adresa. Baby Spa 2  va fi parte din Aviatiei Wellness Center 9 ( Str Soldat Pripu Gheorghe 22 A).

Portofoliul clubului se va extinde si cu alte discipline sportive dedicate copiilor precum balet, karate, aikido, kangoo jumps junior si yoga. Tot celor mici le va fi dedicata o zona de joaca: Smart Kids Arena, cu o suprafata de 800 de metri patrati, cu dotari moderne, gandita pe categorii de varsta – conceptul de kids clubing. Aici se vor organiza evenimente cu rol educative, dar si petreceri.

Adultii se vor putea bucura la randul lor de foarte multe facilitate sportive, unele in premiera in Romania (Cybex GYM). Acestora li se adauga o plaja artificiala, o salina si o piscina cu cromoterapie.

Aviatiei Wellness Center va mai avea o zona dedicata fitness-ului, alta activitatilor de tip aerobic, zumba si dans, o zona SPA cu saune, jacuzzi si cabinete de masaj. Centrul le va pune la dispozitie si pasionatilor de tenis un teren situat pe acoperisul cladirii, precum si o piscina in aer liber.

 

Aviatiei Welness Center va putea primi un numar de 2500 de abonati, alaturi de Baby Spa Mihai Bravu, care numara la randul lui peste 400 de abonati și caruia, în cei 7 ani de la înființare i-au trecut pragul, pentru cursuri de educatie acvatică, peste 2500 de copii.

baby spababy spa 3

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri