Giurgiu: Un băiat și-a salvat mama de la moarte și și-a trimis tatăl în arest

Un copil, în vârstă de 13 ani, din Giurgiu, și-a salvat mama din mâinile tatălui agresiv care o lovea pe femeie și o amenința cu un cuțit. Totul s-a petrecut duminică dimineață, în satul Vlad Țepeș, comuna Comana, județul Giurgiu. Adolescentul și mama lui, în vârstă de 51 de ani, se aflau pe stradă când bărbatul agresor a venit la ei și a început să o lovească pe femeie. Când bărbatul a scos cuțitul, copilul a sunt la 112, cerând ajutor. Băiatul le-a spus autorităților că tatăl lui are interdicție de a se apropia de mama sa.

În baza sesizării, la faţa locului s-a deplasat echipa operativă, iar, din primele cercetări, a reieşit faptul că, în dimineaţa de 5 iunie a.c., o femeie, de 51 de ani, din localitatea Vlad Ţepeş, comuna Comana, judeţul Giurgiu, în timp ce se afla pe strada Bujorului din aceeaşi localitate, ar fi fost agresată fizic de către soţul său, un bărbat, de 55 de ani, care i-ar fi provocat acesteia mai multe leziuni, cu un cuţit, a transmis IPJ Giurgiu., potrivit observatornews.ro.

Citește și: Un copil de doi ani și împușcat mortal tatăl

În urma cercetărilor, polițiștii au descoperit că bărbatul a încălcat ordinal de protecție care îi interzicea să se apropie de mama copilului. Bărbatul a obținut acel ordin după ce și-a mai agresat soția în trecut.

În urma incidentului, autoritățile au emis un mandate de arestare pe numele bărbatului, timp de 30 de zile.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri