Baietelul ei a fost jignit pentru cel mai stupid motiv

E sarcina oricarui parinte sa se asigure ca puiul sau e sanatos si fericit.
Ne putem deci imagina cat e de cumplit sa auzi ca parinte intrebarea „Ce e in neregula cu mine?”

Exact prin asta a trecut si o mamica pe nume Lauren Russel, cand fiului sau in varsta de 3 ani i s-a spus ca e urat si ca protectia copilului ar trebui sa il ia de langa mama sa din acest motiv.

Iata povestea spusa de mama, in urma incidentului:

„Azi mi s-a rupt inima in doua.

In timp ce mergeam cu autobuzul, am fost martora unui comportament atat de crud fata de baiatul meu de 3 anisori din partea unui alt baiat, de vreo 12-13 ani. Din pacate nu e prima oara si sigur nu va fi ultima.

El e tinta oamenilor de toate varstele.
De ce? Pentru ca e roscat. Baiatului meu frumos i s-a spus ca ar fi trebuit sa fie luat de cei de la serviciile sociale, deoarece culoarea parului sau e dezgustatoare.
Acel copil s-a intors apoi spre prietenul sau si a inceput sa-i spuna cum, daca vreodata ar avea un copil roscat, l-ar omori.

Toata intamplarea mi-a lasat copilul de 3 ani foarte confuz. Stiu exact ce simte, deoarece si eu sunt roscata natural si am trecut exact prin ce trece el: am fost mereu victima unor astfel de agresiuni verbale.
De atunci ma tot intreaba de ce oamenilor nu le place culoarea parului sau. M-a intrebat daca l-as putea vopsi, ca oamenii sa il placa. M-a intrebat daca poate fi si el ca fratele lui, care nu e roscat.
De fiecare data cand imi pune intrebarea asta, mi se rupe inima.
E atat de trist si as vrea sa pot face ceva in sensul asta. Motivul pentru care public aceasta scrisoare este ca stiu ca acesti agresori sunt de fapt o minoritate.
Vreau sa ii arat baiatului meu ca e mai mult bine decat rau pe lumea asta.
Exista oameni buni si empatici, care nu judeca si nu il vor exclude.”

 

Sursa: newsner.com; Facebook.com
Sursa imagine: Shutterstock


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau