Baietelul meu are burtica foarte proeminenta

Baietulul meu are acum un an si trei luni si inca de la nastere am observat ca are burtica foarte proeminenta. Am fost la control pediatric regulat si mi s-a spus ca are sternul infundat si de asta se vede burtica asa mare. Cu toate acestea imi fac probleme, pentru ca mi s-a intamplat de multe ori sa-mi spuna multe persoane ca baietelul meu are burtica prea mare si sa nu aiba ceva.

Este normal asa? La ce medic specialist sa ma duc cu el. Am fost si internata cu el in spital pentru diaree, de unde a luat si pneumonie, doctorii au observat si ei si s-au mirat, dar nici unul nu mi-a zis sa fac ceva in privinta asta. Mentionez ca el bea foarte mult ceai, uneori ii mai dau si apa, mai ales noaptea. Nu se calmeaza decat cu ceai si spre dimineata cu lapte.

Astfel, bea noaptea un biberon de 250 ml cu ceai si unul lapte. Ziua mananca bine, cu unele exceptii, dar in general nu am probleme. Mai am o fetita de doi ani si trei luni si ea avea aceeasi problema cand era mica, dar parca nu chiar asa de tare. Va rog foarte mult sa-mi spuneti daca este normal asa ceva sau trebuie sa ma duc cu el la un medic specialist si care este acest medic. Multumesc.

Intrebare pusa de: Constantin( 27 ani), , Bacau

Expertul nostru va raspunde:

As dori sa examinez si eu copilul si sa vorbim mai multe despre programul lui alimentar. Cauzele pentru care are burtica proeminenta pot fi multiple si nu ma pot pronunta nevazand copilul.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Sfatul expertului